Friday, May 27, 2011

Jamban yang comel

Waaa ni first entry bg blog baru teyn ni ^.^

Okeh teyn nk cite pasal kejadian yg berlaku kt teyn semalam~

Tersebut la al-kisah di suatu hari yg syahdu

Kejadian yg ser0n0k ni berlaku kat tempat keje ketika sy sedang bersenang hati kerana kerja dh siap~

Teyn p0n dengan riang ria menuju ke t0ilet tp sebelum tu sembang2 dulu ngan makcik cleaner yg tengah wat air tu~

Hah pastu pgi t0ilet la…ngade2 bawak henp0n smbil mesej2 ngan b0ipren…

Pas masuk kt t0ilet tu, dgn COMELnye terrrrrrlepas henp0n tu ye… Ape lagi, selamat la henp0n tu masuk lubang jamban yg c0mey tu… Uwaaa, time tu rase mau nangis p0n ade… Tp lam hati yg ade taman ni kate: Lu relex je derr, bende leh settle ni, ce lu mintak tulun sape2… Teyn p0n dgn sepantas LRT panggil makcik cleaner yg xabih2 bersembang dr tdi… Hahaha… nk tau sape yg amik kn tep0n tu? Orang maintainance bagunan ni..siap bukak paip lagi~ huhu…

Pas dah dpt tep0n tu teyn pn skali lagi sepantas unifi, teyn trus bukak bateri n basuhhhhh tep0n tu bersih2..siap sabun lg ye hahaha (alang2 dh mati henp0n tu kene air kan..baik mandikan bet0i2 terus..mcm mandi mayat pulak=.=”) pastu lap2 pkai tissue smpai agk2 kering pastu letak bawah hand dryer tu kejap~ Pastu teyn amik la plastic ziplock tu letak henp0n tu… Bile dh balik umah,(balik awal smalam~ hehehe mengelat je tau) sesampai je ketibaan yg berhormat teynteyn di di dpan pintu, trus selongkar kotak2 kasut yg ade. Objektifnya adalah untuk mencari dessicant..ala yg bijik2 kt lam kotak kasut or botol ubat tu, die slalu tulis cannot be eat tu~ Teyn masukkan lam bag ziplock supaya die serap air yg selebihnya dan biarkan selama 2-3hari..Begitulah resipinye ye tuan2 dan puan2, selamat mencube! =.=”

Nk tau berkesan ke tak kite tggu blog entry teyn lg 2 atau 3 hari ye…

3 comments:

| cik azeya | said...

ee. masuk jamban. HAHAHA. -.-'

berkesan ke?

teynteyn the doll said...

Hehehe blom try bukak lagi tepon tu... takottttttt

Terbelog said...

eii....
mcm mana ok x

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers