Tuesday, July 23, 2013

Gila la GLA!

Assalamualaikum everybodyyyyyy!

Ape cer uolls? Teyn skang ni tengah try nak aktifkan balik blog ni yang dah bertahun terbiar tapi slalu takda idea nak hapdet! uwaaaa... cmne ni....

Okay! Korang ingat tak dalam post sebelum ni, Teyn ada cerita pasal GLA Complex Shaklee.. Ape? Tak ingat? Tengok kat sini okay...

GLA complex ni memang dah lama menjadi kegilaan ramai wanita termasuk Teyn sendiri sebab GLA complex ni kan supplement untuk kecantikan dari dalam. (Nak kata diri sendiri cantik la tu...chewah!)

Jadi Teyn nak share ngan korang customer2 yang telah berpuas hati lepas ambil GLA Complex ni.. Seronok sangat baca tau!



Hah oklah cukuplah bagi 3 je.. ada banyak lagi sebenarnya tapi kalau bubuh semua panjang plak entry ni nanti~ Nanti Teyn share lagi ok..

OKAY TU JE LAH, BYE!

3 comments:

Phat said...

tu la pasal rasa mcm lama je awk tu menyepi

Terbelog said...

Pas ni rajin update k kui kui kui

Entry Terkini : Foto Anak Kate Middleton Dan Putera William

ساريده سنين said...

Salam Teynteyn...

Mana pegi...akak harap sentiasa di dalam lindungan Allah SWt...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers