Wednesday, January 25, 2012

Teynteyn nak kahwin!

Salam semua...
Mesti rindu kan teyn lama tak update belog kekekeke (perasan)
Biasala busy skang ni... (acecehhh poyo je busy hihihi)
So, skang ni cuti sem dan teyn pon nak kembali menggedikkan diri di belog hoyeahhhhh

Okeh back to bisnes.
Teyn nak kahwin??? YE MESTILAH NAKKK (hahaha gatai mung nih =.=")
Teyn sebenarnye ade join satu contest Poh Kong ni.. Ala, Poh Kong kedai emas yg jual gelang mami jarum kemain liplapliplap berkilau tuuu~ Kot2 menang, dapat pakai duit tu buat kenduri kahwin muahaha >.<

Tapi tapi tapi.. contest ni berdasarkan bilangan LIKE terbanyak~
Haizzz Teyn mmg xsuke kalau contest like dalam pesbuk ni sebab slalunye TAK ADIL..
Tapi Teyn try jugakla mana tau kot2 ada rezeki boleh menang kan kan kan~
Tuntasnya, Teyn memerlukan pertolongan korang untuk LIKE gamba Teyn... (ayat 'tuntasnya' tu xboleh bla, mcm buat Karangan Bahasa Melayu SPM =.=")

PLEASEEEEE ye.. Tolong LIKE je~


1) Memula pegi kat sini page POH KONG ni ye~
2) Lepastu tekan LIKE macam kat gamba bawah ni okayyy, pastu confirm LIKE korang tu ye :)



Ape2 pon, Teyn nak ucapkan banyak2 terima kasih pada yang tolong like tu (kot2 nanti Teyn boleh belanja ampa semua makan nasik minyak kuikuikui)
Pada yg x like lagi tu rajin2 kan jari mengeLIKE...hihihi

Macehhhh sudi baca ^_____^

6 comments:

Terbelog said...

sudikah encik mengahwini saya.. ~ ombak rindu

FAIZ FAKHIRIN said...

Okey, bantu tin utk kawin...dh klik like...

teynteyn the doll said...

@terbelog: hahaha encik hariz

@faiz fakhirin: macehhh ye faiz ^_^

fyna said...

nanti fyna like picture dear tue taw.. ;)

Anonymous said...

heheh..air terjun ni dh like gmbq tu >.<

Mohd Norafzal said...

tak habis2 lagi dak ni ngn Poh Kong dia.hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers