Friday, November 18, 2011

Model tudung terlampau!

Salam..
Best kan tajuk entry ni.. wat gempak la kononnye haha
Takde ape bende yang terlampau nye ponnn.. biase2 je, terlampau gedik ade la kot haha
Cerite nye cmni, pada cuti minggu lepas.. teyn telah dilamar~
Aipp bukan dilamar tu, tapi dilamar oleh seorang owner blogshop untuk menjadi model blogshop dia... Jadi teyn pon dengan berbesar hati lagi berbunga2 pegi photoshoot dekat Serindit Photo.
First time ni teyn jadi model muslimah.. xpernah2 hehe..
Ni gmba2 model tak bertauliah tersebut :3
Haa..letak due je cukuplah, xpayah letak banyak2..
Kalau nak tengok lagi boleh tengok kat sini http://myra-mode.blogspot.com/
Tudung2 n baju2 kat blogshop Myra La Mode tu pon best2, semuanya handmade, tengokla kot2 ada yg berkenan~

Hmm tu je lah, ni dah lambat nak pi kelas ni...bye2

Macehh sudi baca ^_^

5 comments:

afzalsukasuki said...

oo super impose tu..

teynteyn the doll said...

afzal: kahkah aa semue i edit je kan :3

Pondan tua said...

lol

kyrul said...

pheewit ! blogger comel +1

teynteyn the doll said...

kyrul: ee pandai je u ni :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers