Thursday, October 13, 2011

Cara untuk survive dalam kelas yang boring

Hai semua.. teyn tengah kat dalam kelas ni. *pelajar cemerlang ehem* Oleh kerana kelas ni boring tahap terguling, jadi teyn pon menyempatkan diri update belog.. Nak bagi korang camna cara nak hilangkan boring dalam kelas~~
1. Update belog
ye, yang macam teyn tengah buat ni. tapi kene pepandai la cover, sambil taip tu sambil tengok2 lecturer kat depan. Bile lecturer tengok kite buat mcm tu mesti die kata dalam hati, "bagusnya budak ni, rajin take note apa yang aku ckp". muahahaha~

2. Menyerlahkan bakat melukis terendam.
Ini memang slalu bebudak ni buat.. nampak muke cam gigih je tulis atas kertas, tapi sebenarnye die tengah melukis angan2 die kat kertas tu.. Jangan la lukis angan2.. korang lukis ape bende yang lecturer tengah cakap. contohnye lecturer tengah cakap pasal otak, lukislah otak. at least korang bleh ingat skit2 pasal topik tu nanti~

3. Main game kat henpon~
Biasala skang ni kan dah canggih, macam2 je leh buat menggunakan henpon. Sape kata main game tak bagus? bagus la.. mainla game macam sudoku tu, dapat bina logic skill korang.. time main game tu mesti la korang dengar2 jugak ape yg lecturer cakap, at least dapat la jugak sikit ilmu masuk lam kepala dari takde langsung kan kan..

4. TIDO!!
Teyn tau, ni yang korang paling nak dengar skali kan... korang memang suka membuta disamping menternak lemak, hahaha... kalau dah tak tahan sangat boring n ngantok lam klas, tido je lahhh. Mane la tau kot2 korang mimpi pasal ape yang lecturer cite~ huhuhu

Tu je lahhh, teyn pikir nak wat entry ni sampai dah nak abis kelas...hihihi nak kene tutup laptop nak pegi next class pulak, byeee~~

Macehhh sudi bace ^_^

12 comments:

Aki said...

AKi ade buat entri camni ari tu.. tapi aki cume share gambar lukisan Aki je.. :-p..

NURUL ASHIKIN said...

ahakssss

Ku Azhar said...

pergh!! gambar tido xblh tahan :)

ha ah..update blog time boring dgr lecturer merapu kt depan.. :)

Maya Lisa said...

cikguuu ade orang main leptop ciguu !!

Eyda Dania said...

hehehe...smue 2 eyda pnh wt..dlm klas..lect mengajar..eyda dok on9 fb..hehehe

sis92 said...

mata pndang lec
tapi hati melayang-layang :)

budakijaupendek said...

hehe
serlahkan bakat melukis tu sy suka buat ^^

syafiqakarim said...

nombor dua tu iqa selalu buat.lain,tak berani.hahah

Hati Batu said...

tdo susah nak buat hehehe..
tapi paling best online la kalau dh boring sgt hehe ;P

Khairil said...

sempat lagi ke berblog dalam kelas?>.

Afiq Ryunosuke said...

semua dlm list diatas pernah pakcik buat time kuliah....
siap buat vlog lagi pasal budak2 tido time kuliah~~
^.^ huhuhu....

blackrosehunter said...

yang no 2 tu member aku slalu wt..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers