Saturday, October 8, 2011

Cik anon terhebat

Hari ni teyn nak cerita pasal cik anon. Semalam tengah dok online pesbuk tetibe tergerak hati nak check e-mail. Rupa2nya ada orang komen blog post teyn yg bertajuk 'Sebab tak hapdet belog'.
Dan..dan.. yang terbaekkk nye adalah pengomen tersebut adalah cik anon kita yg tersayang hahahaha
Nak tau apa cik anon kata dekat teyn? Tengok ni, jeng jeng jeng~~
Hebattt sungguh cik anon ni ye, die tak kenal teyn pon dengan seronok sekali cakap perangai mcm setan pastu ikot suka hati ckp teyn fail byk.
Ehem, kalau nak tau, takde istilah fail dalam hidup saya ya, kalau ada nanti mak saya tibai buntut guna penyangkut baju. harap maklum.
Tengok2 mak saya tibai saya sbb dia syg sy, mana ada kurang kasih syg. kasih syg terlebih smpai mencurah2 ke ladang gandum adalah~ hihihihi

Bila masa plak berlagak jadi budak biotech ni. Takde mende pon nak berlagak nye, bukan hebat pon, lain lah kalau amik medic pastu dekat universiti kat overseas kan kan... pelik mung nih~

Kesian nengok cik anon ni tak pasal2 dapat dosa kering sebab menghina ciptaan Allah macam sampah..ishk ishk ishk~~

Ala cik anon ni ape yg tak puas hati sgt ni, apa salah saya kat awak? wat rilek suda, tak payah nak cemas2 sangat pastu malu2 meow nak tunjukkan diri anda siapa, kemon la mari kita one by one, only one. hahaha. Ape2 pon terima kasih bebanyak ye cik anon sebab rajin giler wehhh datang belog teyn (teyn pon tak gigih mcm cik anon) sekaligus menambah trafik belog saya. CIK ANON PEMINAT NOMBOR SATU SAYA, aw aw~~ terharu i tau~ Terima kasih daun keladi, lain kali datang n komen la lagi..kekekekeke

p/s: i loveeee you so much cik anon n hatersss. muahhxxx kiss skali hahahaha<3

Macehh sudi bace^_^v

18 comments:

mankete said...

iskh2 mcm2 ye anon nii.. biasa org mcm ni dengki atau tak puas hati..

patut anon ni g kelas kawal emosi ahahhaha

Himmymaru said...

ALAHAI, KO BUAT ELEX JE DENGAN ANON NEH. AKU DA BANYAK KALI KENA, NAIK BOSAN DA. AND AKU ASE ANON NEH GOLONGAN ORANG YANG KENAL KITA JUGAK SEBAB TUH SEBOK2 NAK TAW PASAL KITA. TAK GITUU NYAHHH?
HIHI...

LOCKED said...

jeles ya deng hehehehe :P dont worry ok byk gik org sapot ktk :D

afzalsukasuki said...

alamak teyn2..nape dia ckp cenggitu?ke someone yg teyn kenal kot?takkan la dia leh describe smpai details cenggitu kan?

ChaCha said...

cantik bahasa dia..rs cm org tu knl teyn je cara dia cakap tu...

Anonymous said...

aku nk jd anonymous la...hahahahaa...bukan cik anon..x sedap langsung nama anon tu..hahahahahhaahahahahaaa...adakah ko tau aku sapa???cube tgk kiri

teynteyn the doll said...

@mankete: cik anon meme gitu kekeke

teynteyn the doll said...

@himmymaru: elek la nii... haha lau tak elek dah lame pegi sula buntut cik anon ni kekekeke

teynteyn the doll said...

locked: hehehe org sapot kmk, kmk syg lebihhh~~ lalala

teynteyn the doll said...

@afzal: maybe org yg teyn kenal, maybe tak sbb semua yg die describe tu teyn penah sebut dalam belog. hahaha tak kesah la sape pon, seronok layan cik anon ni :P

teynteyn the doll said...

@chacha: indah bahasa dari rupa tu.. hahahaha abih rosak peribahasa :P

teynteyn the doll said...

@anonymous gedik ayam: lau sebelah kiri aku tu roomate aku yang menggedik ayam serta itik dan pelbagai lagi haiwan2 ternakan hahahaha =.="

Azmi Khan said...

haha....
Cik ainon nie komen mcm jeles je @ die rasa tergugat....

syedi said...

jln2 smbil memfollow...:)

♥Aien Najwa♥ said...

aisymen..terok tol cik anon niy yerk..betolla, maybe someone yg teynteyn kenal..kalo x, xkn dier boley sebut detail gitu..dier dengki kat teynteyn ler tuuuuw..sebab tolak cinte dier..kihkih..

zarif ruslan said...

weh.umi cakap cik anon tu jeles dengan hang.umi cakap hang lawa,cute,comey bagai.hahaha.ni daripada mak hang yang tercinta.wakakaka

regard to : fat-hin tergedik-2
lalalalalalalalala~~

Anonymous said...

RASA 2 ANOM TU LAKI2 LAH..

Afiq Ryunosuke said...

eleh....
kecut kutuk2 org pastu letas name anonymous....
kes nk burukkan name anonymous le ni....
cuba la malukan name kiah pekasam ke....
dolah hapak ke....
fatimah juling ke....
XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers