Thursday, February 6, 2014

Anda tak suka makan KANGKUNG?

Assalamualaikum..
Anda tak suka makan KANGKUNG walaupun dah turun harga? Anda tak suka makan SAYUR?
Aha... mula2 saya nak cakap entry ni takde kaitan dengan Perdana Menteri kita ye.. 

Teyn tanya serius ni? Suka ke tak makan sayur??? Nak makan sayur punya susah macam kucen ni?


Kalau TAK SUKA, Teyn ada JAWAPAN kepada MASALAH awok2 ni...

JENG JENG JENG~

VITA-LEA SHAKLEE!!!
Apokobondo nye ni?? Ala, yg macam selalu orang makan MULTIVITAMIN tu, ada semua complete vitamin dan minerals yang diperlukan oleh badan kita, termasuk vitamin untuk uolls yg tak makan sayur tadi..kekekeke..  cuma bezanya Vitalea ni special sikit n lain dari yang lain:

- Disokong oleh tujuh kajian klinikal. Tujuh ye. Bukan satu dua. Tapi tujuh.
- Vitalea ni sangat cepat larut sebab nak meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru.
-Di formula dengan Iron yang BAGUS untuk pembentukan sel darah merah.. elok untuk tambah darah especially pregnant mother n klau ada anemia atau kurang darah.
Lebih daripada 340 ujian kualiti dilakukan setiap kali Vita-Lea dihasilkan semata2 nak memastikan kualiti vitalea ni up to their standard. Tak main la yang cincai punya okays hehe.
- Dannn Vitalea ni multivitamin yang PERTAMA dicipta didunia.. hebakkk kan


So... yang belum CUBA tu JOM cuba.. Mesti rasa PERBEZAAN yang POSITIF.. serius teyn tak tipu tau! 

Boleh contact teyn n teyn boleh mix and match kan vitamin yang sesuai dengan KEPERLUAN uolls... hehe

SMS/Whatsapp 0174624283 sekarang!!!

OK BYE~

2 comments:

Fikri Karim said...

Yaa.. saya mmg xsuka mkn sayur. Haha. =D

shameel Iskandar said...

sy suka mkn sayur tp tak suka kangkung. hehehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers