Thursday, February 27, 2014

Nuffnang Sayang Saya!

Assalamualaikum..
First skali saya nak ucapkan Alhamdulillah sebab... sebab Nuffnang sayang saya! Hehehe..
Apahal pulak Nuffnang sayang ko?
Haaa ni sebab dia~


Ada 4 CPUV tengah running kat blog Teyn sekarang ni! Macam terkejut je tetiba banyak plak.. hehehe
Sebab Teyn kan baru aktif balik berbelog 2 minggu yang lepas, tiba2 dapat CPUV banyak cmni, tanjat gegirl!
Mungkin sebab nuffnang kesian kot kat belog Teyn yang dah tua ni, umur dah almost 4tahun dah belog ni hehe..

Alhamdulillah sangat2.. siapa nak bagi duit free2 camtu kan.. tambah pulak Teyn dapat SALES and BONUS Shaklee.. Nanti makin cepat la Teyn dapat kawin! ngehngehngeh

Bagi yang belum pasang nuffnang/apa2 iklan kat belog, pasanglah.. macam org kata :'alang2 berbelog, biar sampai dapat duit!' hehehe.

Bagi yang nak berminat nak berbisnes dan JOIN Shaklee, jangan simpan dalam hati. Cerita kat Teyn ye. Kita buat sama2 sampai berjaya!

Sms/Whatsapp Teyn 0174624283

3 comments:

Phat said...

majuk ngan nuffnang x bg pun kat abg tahun lepas 2 je BE dpt sob sob

shameel Iskandar said...

Tahniah Teyn. Rezeki namanya tu.

anajingga said...

tahniah..rezeki sekali 4 tu..was here

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers