Monday, September 5, 2011

Aktiviti menghabiskan duit raya

Haha semalam korang semua kebanyakan tengah termenung dalam kereta sebab tersangkut kat dalam jem kan kan~ Namun begitu pada waktu yang syahdu itu, Teyn sedang bersuka ria menghabiskan duit raya yang tak berapa banyak ni~ huhu

Semalam, kemain lagi borong baju n tudung kat Jalan Masjid India. Sebab lepas raya ni, peniaga2 semuanya baik2 belaka bagi diskaun kasi kurang harga. Kalau sebelum raya hari tu, peniaga semua sombong lagi eksen, mintak kurang jangan harap dia nk layan, siap jeling manje lagi kat kite.

Kat Jalan Tar tu pergghhhh memang clean and clear, bleh kire je brape keping manusia yang ada.. Nak berlari2 atau bergolek2 dengan bahagia kat Jalan Tar tu pon boleh...
Oops tertempek 3 gambar~


sila abaikan perut gendut sesat dibelakang itu, kasi spoil wa punya gmba =.="

p/s: incik nuffnang bagi BE lagi bernama Asustek Computer Malaysia tapi taktau iklan dia hok mna satu~

Macehh sudi bace^_^

18 comments:

Phat said...

mesti byk dpt duit raya ni..

afzalsukasuki said...

eh mahal ke buat teyn?kalau setakat nak lukis,afzal pon leh lukiskan.haha

teynteyn the doll said...

@phat: mane ade byk pon dpt sebab awk belum bagi~~~ haha

@afzal: 5hengget je, eee takmau afzal lukis nnti jadi gamba donald duck =.="

apek poyo said...

wahhh...lenggang kangkung la jln sana ye?tak sesak...
babaik guna inai tu..silap org..inani tu campur tahi kambing..ekekekek

teynteyn the doll said...

@apek: takde bau tahi kambing pon, bau inai adalah hehehe

Cik TeN10 said...

ahaa timing yg sgt bagus !! shopping lepas raya.. harga dh jatuh plus leh tawar menawar !!

btw selamat hari raya.. masih blom terlambat kan?... hehe >.<

AreNieZa said...

waa.. seronoknyer tryn abz kn wet raye.. heheh.. comel header baru tu.. =) cntik pakai tudung.. =0

cinta_lovato said...

seronoknye dia.. hahhaaaa.... nice la wat inai 2.. xpernah cube -)

syahirooAhmad said...

wahh.. seronok la dapat wat inai.. sib bek kitorang yang laki ni tak bleh join..

haha.. tapi aku suke pix last tu.. haha. jahat gile.. kutuk perut tu..

wan_cikgumuzik said...

fuyoooo...!! lukih tangan wooo... hahahaa

Touya K II said...

zaman modern orang tak letak gambar bunga , diorang letak gambar tengkorak .

khairul said...

perot sapa la tu ..potong stim btol la :)

Terbelog said...

stim la tgk perot tu

Alin Marlini said...

sempat berinai lagi ek..comey..

*rainyscream* said...

ahahaha..spoil gambar last. perut sapo la tu~

CIK FERRA AWW said...

HEHEHE DULU I PENAH GAK LAH NAK TRY KAT TEMPAT I, DOWNTOWN CHERAS. TAPI RMI SGT ASEK TAK SEMPAT JER. NAK WAT SNDIRI X PNDAI

caliph shuriken said...

klau sy lukis wt lambang decepticon jaa kt tgn teyn tu, hukk...

annyss said...

best lah blog ni..dah baca few entry and memang best. harus follow :)keep posting good articles sweetie~ :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers