Thursday, September 15, 2011

Sorry ye makcik2 pakcik2 semua~

Yuhuuu.. lama teyn tak wat entry, mesti korang rindu teyn kan kan~
Teyn nak ckp SORRY sangat2 sebab beberapa hari ni Teyn tak online, tak buat entry n tak blogwalking ke blog korang, ini semua bukannya dan tidak sama sekali disebabkan oleh Teyn merajuk tapi disebabkan oleh kenyanyukan lagi kepelupaan Teyn bawak balik berokbeng ke Kuching..adess=.="

Tapi takpe, mak Teyn dah post berokbeng teyn menggunakan pos ekspres yg 'ekspres' sgt, maybe hari isnin ni dapat..yeayyy! tggulah saya menggila nanti~

Eh kata takda berokbeng, cmna leh wat entry ni? Tipu ekkk~
Mana ada, ni pon buat muka tak malu minyak pinjam berokbeng roomate huhuhu.

Oh ye, ade bebe rapa penjelasan nak buat ni tentang entry dibawah
- Perkataan 'oh tahi' adalah merupakan direct translation oleh incik google (maklumlah saya ni budak2 lagi, tak reti sangat spikang2 ni, terpaksa google translate) dari perkataan omputeh 'oh sh*t' yg slalu digunakan ketika omputeh melatah, seperti mana orang melayu melatah 'opocot mak kau terbalik!' dan bukannya membandingkan mana2 belog dengan tahi. harap maklong.

-Muahaha garang kan Teyn kat dalam entry kat bawah ni.. Memang Teyn sengaja cuba2 buat entry ganas2 sket, atas nasihat mak Teyn. Memang hebakk, terbukti berjaya oleh SIRIM telah dapat menaikkan kemarahan makcik2 dan mendapat banyak komen..hoyeahhh~

Ok tu je, rasa tak sedap la pinjam berokbeng orang punya lama2... bye2~~

p/s: kata teyn budak2, tapi korang semua taknak bagi teyn duit raya, knape ek?? mana boleh macam ni, kena tuntut ni! hehehe

Macehh sudi baca^_^

7 comments:

Saiazuan said...

truskn blogging ;D

Pinku no Ichigo Yuki said...

ape2 pn mak cik nk ucpkn good luck!

uncle hyree said...

haaaa dah kembali bersiaran?

caliph shuriken said...

dpt b'band nanti msti byk en3 kuar kn, hikk...

afzalsukasuki said...

kehkehkeh kim salam omak :D

mankete said...

miss under standing jer ..takpe di maafkan ehehhe..

pasni entry mesti lagi menggganas dan pedas la (replace for cikgu wan)... oh yeaahhhhh ehehhe

Terbelog said...

hebak mu..
nape x tinggalkan diri sekali hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers