Saturday, September 10, 2011

Ni bukan mesyuarat tingkap tapi mesyuarat oven

Mesti korang tau mesyuarat tingkap tu apa kan? Tapi kali ni Teyn nak tnjuk kat korang 'Mesyuarat oven' plak..hahaha..

Memang mesyuarat yang penuh perasaan! Siap dengan gaya2 sekalii..
How great to think that yang sorang tu just babbling dadadadada tapi yg lagi sorang to boleh paham n respond to it.. siap bergelak tawa lagi..

Kalau korang perasan yg sebelah kiri tu ade meneran tahi muahahaha.. Agak2 korang diorang tengah cakap pasal ape?

3 comments:

www.myobw.com said...

Wuahahaha... seronok punya perbincangan! ;terbaek: thumbup;


like ye!

Lady Diana @ Lat'z said...

hanya baby saja tau ayat2 baby...bahasa baby..hehe..rasanya yang sebelah kiri tu berikan idea dan sebelah kanan tu membangkang kerana tangan dihayunkan mengatakan tidak...haha...

Terbelog said...

kahkahkah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers