Sunday, September 11, 2011

Blogger famous, kau ade?

Hahaha tengok tajuk tu agak langsi la kannn~ Takde ahh teyn nak lu langsi lu mati ngan korang nihh...
Saya disini hanya ingin menyatakan kegembiraan hati yang menggila pada hari jumaat malam sabtu yang lepas, ketika mat2 rempit tgh sebok2 race nak menang kasi dapat sorang awek=.="

Ape yang gembira smpai terkinja2 nye kau ni gile???
Ni ha.. Ade blogger famous follow molo belog i nyahhh... Siap tinggal komen lagi nyahhh, mane tak melompat mcm beruk dapat berukband.. (tibe2 terbayang beruk maknyah =.=")

Sebab ape teyn kata dia blogger famous?
Sebab dia ada 18,000++ follower youu.... aw aw ce compare ngan follower teyn tu.. alamak aii pepatah bagai klcc ngan pejabat pos pon tak boleh pakai, jauh sgt bezanya. segan i tauu

Sape blogger famous tu wehhhh?
Jeng3..namenye cik Lyssa Faizureen atau nama belognya Lyssa Secret... haiyooo dah la famous, comey lote kiut miut pulak tu, gerammm i tau.

tu2 gamba dia yg first tu, comelll kan, teynteyn pon kalahhh (kau ingat kau comel ke teyn) muahahaha

Dah tu je malas nk citer lebih japgi ade plak org kate Teyn berlagak hebattt..lalalala

Macehh sudi bace ^_^

8 comments:

i am S!L4H.. said...

kite x depppp.
lalala

Ayie Abas said...

TAK COMEI PON DIA...TEYN LAGI COMEI...eheheh

Anonymous said...

gembira ekk jumat sabtu hahaha..sbb suke marah2 org kt FB.. >.<

syiela said...

hehehhe.. teyn pun comeljugak :)

sis92 said...

nk tahu sesuatu:
gaya gambar korang seiras la..hehe

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

femess nya ....awk follow la kita jgk ye ..heee

afzalsukasuki said...

tak menahan terus keluar entry!!haha :D

Lyssa Faizureen said...

aiyoo . malunya . Lyssa mana de femes lah cygg ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers