Tuesday, September 20, 2011

Soalan dan jawapan yang mintak penampar

Yehaaa i'm back, peeps! How you doing?? Hahaha saja menggedik nk spikang mat saleh skali skala, bukan slalu~

Hari ni nak share ngan korang soalan serta jawapan exam SPM yang sengal memang mintak penampo yg Teyn terjumpa.. Korang pernah rasa penampar tak? Sedap weh, lagi sedap dari asam pedas dan ciken cop blakang UPM yg digilai oleh afzal... Kalau nak rasa boleh la try teka-teki kat bawah ni, kalau korang bernasib baik, korang boleh dapat satu penampar percuma =.="

1) Lubang ape yg rasanya hangat, nikmat dan nyaman??
- LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu tido balik

2) Saya ada 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki..siapakah saya?
- Pembohong~ =.="

3) Binatang apa yg semua anggota badannya kat kepala (tangan n kaki kat kepala)?
- Kutu rambut

4) Kenapa lelaki jarang kena penyakit anjing gila mahupun sawan babi?
- Sebab lelaki kan 'buaya'

5) Apa persamaan kain jemuran dgn telefon?
- Dua2 kalau dah 'kringg' boleh diangkat~

6) Ape bnde yg nak cari sikit punye susah, bila dh dpt pegi buang?
- Tahi hidung

Selamat mencuba mendapatkan penampo ^.^"

p/s: TQ ye incik nuffnang sbb baik hati bagi sy BE lg. ♥

Macehh sudi bace ^_^

18 comments:

Pendamba Mawar said...

hehe..:) cam apa je.:P

Pendamba Mawar said...

meh komen entri saya juga

merahitujambu said...

ahaha..lubangun eh...lawok jeee

*rainyscream* said...

memang nak minx penampar tuh.ahahaha.

wow..best dpt be..teyn, 1st be teyn bila ye? time tu dah blogging bape lama?

teynteyn the doll said...

@rainyscream: first BE? masa awal bulan 8 ari tu, masa tu dah 2 bulan berbelog=)

*rainyscream* said...

ouh...wokeyh!! makseh~

Razil Tahir said...

best la! nice!! :)

Radsmil said...

klau aq bukan penampo yg aq bgi.. tpi penendang..hahah;p

mr_right said...

haha. mr right ta bape nak reti sangat teka-teki neh.. tapi teka-teki tu memang cam nak kena pelempang kannn ~

syahirooAhmad said...

hahhahah... ada yang freshh...

mankete said...

rasa nak tampor org la skrg ahahahahah

sis92 said...

tahi hidung?
cam seronok je korek2 kan?
hahaha

afzalsukasuki said...

haha ni lama menghilang buat teka teki ke?haha

*mengidam ciken chop T_T

Kaio said...

haha. best la post ni boleh santai2. dah la tengah penat kerja. =.=

www.kaio.my

m!3yr4h_LolLy said...

hee. jawapan agak munasabah gak la kan.

bilal binti robah said...

apa lubang2 ni?
dosa melucah tau nyah
ahkak tak masuk campo
euww~


HAHA :P

Terbelog said...

kriingg tu agak kuang asam kahkahkah

EKIN said...

rasa mcm nak pelempang jugak. naseb teyn cumil. ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers