Saturday, September 24, 2011

Tips tambahkan pembaca belog

gambo pnjam hok google

Hari ni Teyn rasa baik hati nak bagi tips. Hari ni nak bagi satu je tips iaitu care nak tambahkan pembaca belog korang dengan cepat~ Oh ye, tips ini untuk newbie2 mcm saya, yg otai2 tu xpayah, korang dah cukop femes n takkan la korang nak dengar tips Teyn yg baru 3 bulan berbelog ni kannn~ lalalala

Back to the topic.

Cara yang paling hebakkk lagi berkesan dan efektif serta cemerlang nak menambahkan pembaca belog (pada yg gila follower, cara ni pn bleh tambahkan follower) iaitu dengan berbudi kepada tanahpesbuk.

Caranya, kt dalam pesbuk ada banyak group2 blogger, korang ask to join group, bila dah di approve, korang peromot la link blog korang kat situ.. Tiap kali ada entry baru, terus je post kat group tu tanpa segan silu. Nak ping 3 kali sehari (3 kali baru afdal) pon mak tak marah :P

Hambek ni link group blogger

Ade banyak lagi tapi tu je stakat 10 teyn bagi, dah cukup banyak kan.. Ape2 pon selamat mencuba~

Macehh sudi baca^_^v

12 comments:

mr_right said...

nice sharing Teyn(:

teynteyn the doll said...

@mr_right: Tq ^_^

MagikaKotak said...

ping jgn x ping..hehe

teynteyn the doll said...

@magikakotak: waahh lame tak nampak awk:P

*rainyscream* said...

ngeh3.memang salah satu cara saya juga..hee :p

diyana mn said...

thanks 4 ur info..heheh

FaRaH_eEiN92 said...

gud idea...
teme kasih...
=)

Terbelog said...

nice...adikteror hehe

teynteyn the doll said...

@rainyscream: baguslahh keep up the good work=)

teynteyn the doll said...

@diyana: welcome=)

teynteyn the doll said...

@farah_eein: no biggie babe^^

teynteyn the doll said...

terbelog: haha tak pasal2 adik beradik ngan abgteror :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers