Tuesday, September 27, 2011

Bila nak berhenti buat kerja terkutuk ni!

Adoi2 bile la Teyn nak insaf daripada buat kerja2 terkutuk ni.. dari dulu sampai sekarang tak mampu2 nak insaf..haiya~

Amende keje terkutuk yg kau dah buat ni Teyn? Ishk3~
Ni haaa Teyn still lagi meneruskan keje2 menternak lemak yang kononnye terkutuk sangat ni =.=" (terkutuk la, dok perabih duit scholarship tu buat pa!) >.<

Tadi mase balik2 kelas je mak call, cakap kat Teyn yang kat umah dah beli sebijik kek secret recipe perasa 'pecan butterscotch' nak celebrate birthday adik n bapak teyn.. wuuuu sedap kek tuuu, kek secret recipe paling sedap skali~~
Time mak cakap tu dan2 meleleh2 serta mencurah2 air liur, dan2 perut buat bunyi merengek2 mengada2 mintak diisi dengan secret recipe, dan2 call 'ehem2' mintak bawak makan kat secret recipe..lalalala~
Tapi..tapi..tapi... dekat Kuching takde kek pecan butterscotch, kalau ade pon susah nak jumpe..*sobs*sobs* Jadi, bagi membalas dendam di atas ketiadaan kek pecan butterscotch, inilah jadinye ye tuan2 dan puan2~

'terorder' ice lemon tea
'terorder' kek choc indulgence (oh ye, tea kat tepi tu dpt free hehe)
'terorder' lasagna
'terorder' sherperd pie
harap maap gamba semua tak cantik kerana telah di'ngapp' terlebih dahulu oleh Teyn yg tak sabar sebelum gamba sempat diambik :P

Banyak nye teyn makan? Ye, haruslah banyak. Teyn berkebolehan makan banyak dengan syarat makanan tersebut sedap, kalau tak sedap tak mau =.=" (haha mengada2 kau ni)

Ape2 pon, pecan butterscotch idamanku memang hebattt lagi mengancam..rawrrrrr geramm i nyahhh~
p/s: kepada mak saya a.k.a umi yg tengah baca ni: takpe kan abis duit untuk makan? hehehe jgn marah~~~~ XP

Macehh sudi bace ^_^

9 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

byknye makan!!!

hi dear =)

milo said...

hey teyn!!! terliur tahu tak??? haha..petang ni nak start keta p beli sume kt ats tu.tak kire :P

*rainyscream* said...

suka choc. indulgence!!

Afiq Ryunosuke said...

uit~~
makan je tau....
kawal.... kawal....
kelak anda tidak akan menyesal....
:P

Mohd Nazrin said...

haha...bila lgi nk insaf nih...XD

Azura said...

waahhh sedapnye :D

Miza LafvaLiSz said...

err...lapo plak baca entry nie...hadOii...

uncle hyree said...

uncle singah melihat gambar-gambar terkutuk disini hahahaha ..byk nyer makan..takpelah ..maas tengh bahagia..makan lah sepuasnya..tapi kena ingat lebih makan nanti gula naik tauuuuu

Cik Ice said...

Mak aih..semuanya "ter" ape kes..?? haha anyway air liur mula nak mencurah2 ke ladang gandum gak tgk pic2 tu.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers