Thursday, August 18, 2011

Cara mengorat incik nuffnang

Disebabkan semenjak dua menjak ni incik nuffnang baek hati bagi bagi Teyn Buffered Earning mencurah2 ke ladang gandum, adalah orang bertanya camne nak mengorat incik nuffnang sampai dapt BE berjuta2 lemon~ Orang bertuah itu adalah mr right (incik kanan)
Tak susah ponnn incik kanan, nak dapat BE, kene ngorat2 kenyit2 mata skit je kat incik nuffnang ni..hehehe..(tak lupa jugak dgn tunjuk ajar cikguwan) Meh sini teyn ajar cara nak ngorat dia~~

1. Hapdet survey
2.Hapdet blogger bio

3. Bagi tiket wayang free
Haha, bukan bagi tiket wayang la, bagi tiket yg mengandungi soalan yang korang nak tanya pada pihak nuffnang~ Kalau boleh bagila soalan yg lain dari lain dan soalan yang komputer diorang takleh jawab~ Tanye je lah apa2 pun~
Oh ye, time hantar tiket tu, jangan lupe letak link blog korang skali tau2... supaya dptla si penjawab soalan korang intai2 belog korang~

Dan harus diingati, semua diatas mesti dibuat at least SEMINGGU SEKALI
Bukan apa, kita nak bagi nuffnang sedar bahawa kita ni wujud dalam dunia belog ni...
Oh ye, kalau boleh, korang slalu2 lah bagi backlink dkt nuffnang jugak~
Hah tu jelah yang teyn slalu buat, bru kejap start berbelog dh dpt BE hehehe~

Ape2 pon, good luck and happy blogging!
Macehh sudi bace^_^

28 comments:

kapten kakak said...

tergoda ke ? wakakaka

Cik Azizah said...

wah2..teyn da pandai ni..tahniah!

zOrO said...

dtg tuntut ilmu cini

uncle hyree said...

tips yg bagus..hapir uncle tergoda oleh mu ahahahah...

harrazdani said...

nice tips....ten ten....

normala_ali said...

wah bagusnya tips.. suka.. :)

mr_right said...

yeahhh.. mr right da tahu sekarang. terime kaseh teyn;)

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/please-proud-to-be-blogger.html

Cik Bell said...

wah..bgus teyn :)

el said...

betul tu..kena mengorat cik nuff
hahahaha...then pandai2 lah bodek

smpi skrg x nah rs tiket wayang free..huhuhu hope next year dpt lah

syiela said...

huhuhu betul tu.. ngorat sampai dia tergoda :)

ZouL said...

heheh..ade tips best..hebat2 hehe..tp kalau dah buat seperti diatas namun cik Nuff masih lag sombong tak nak bg BE camne? hehe

teynteyn the doll said...

@zoul: kalau cenggintu, kamu pegi je opis dia hahah.. kasi langgar saja itu kawasan, baru syokkk~

apek poyo said...

den dah ngorat byk kali dah..tp sampai skrg tak ponah dpt BE..hampeh ponyu NUFF

milo said...

wahh tenkiu ten..terus nak g ngoratt..hehe

nurani said...

mudahan2 dpt ngorat nuf2 ni..hihihih

MeerSha..! said...

backlink apa ek?? heee

teynteyn the doll said...

@meersha: backlink tu mcm kite wat entry, kite link kn word ke www.nuffnang.com.my~ mcm yg teyn buat kat ayat first entry ni~

mr_right said...

mr right pon ade buat entry untuk kreditkan kat Teyn(:

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/mr-right-dah-dapat-status-glitterati.html

cik bulan said...

teyn..*nanges..

Henry Zackery said...

terbaek :) boleh la belanja makan :)

KERJA PALING DISUKAI LELAKI

Afiq Ryunosuke said...

ohh camtu ke????
kalau dh name pon incik....
camne la laki nk ngorat dia ek....
:P

raider150 said...

ok jap lagi nak cuba kot dpt rezeki tu....tq all...

wan_cikgumuzik said...

eh eh. namaku disebut.. ngee.. thankss.. :P

maku lerr~~

hehehe

*rainyscream* said...

tengah mencuba. mintak2 dapat BE. *baru start blogging 2minggu lbh*.ehehe

Damienicha said...

bru join 4 blan dlm blogging..tgu dpt BE mmg puaslah..bila la nk dpt...

sha my heart said...

nak kena cuba jugak ni.
thankz ya, tipnya

Syed Salleh said...

nice.. betul gak.. thx for the tips..

LAici KAng Ais said...

tumpang lalu....

tq.good info..nak test lah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers