Saturday, August 13, 2011

Salam Perantauan

klik kalau mata tak berapa nak terang

muke sedih nampak? muahahaha korang ingat student2 Malaysia yang study kat overseas je bole anta gamba diorang men salji untuk ditempek dlm paper?? Diorang2 ni pon nk wat gak salam perantauan ni, kesian diorang xleh balek raye~

Korang pon nak join jugak wat salam perantauan ni?? Silalah isi borang kat SINI ye dan tempek gambar main salji walaupon sebenarnya skang ni tengah musim panas(summer), mat saleh jemur2 badan tepi pantai=.="

p/s: bila la teyn pulak bleh buat salam perantauan plak... kepada penaja saya JPA, ehem nnti nk sambung master hantarla sy pegi oversea ye~(ko ingat JPA bapak ko punye ye Teyn)

16 comments:

cik bulan said...

teyn..nape yg depan sekali muka dia sebijik cam teyn woh..HAHAHAHA..=P..

*larikkkkkkkkkkkkkkkkk

Terbelog said...

eh gamba wan ade sini?

Abe Goreng said...

Mahal tu singlet die pkai tu.HAHAH.

Watak Kartun Di zombi Kg.Pisang Kan!!!

el said...

pandai derang tulis bahasa melayu...hahahahaha

AIEN NOT ALIEN said...

teyn ke adik mannis di malaysia tu..hehe..

peyansanstaro said...

JPA hak rakyat m'sia[hak bersama]..
miahahaha=P

cemomoi said...

bukan ke dorang tak dapat balik sebab bininya orang mesia tak bagi balik?

Abang Kacak said...

hahaha... terbaek..

Afiq Ryunosuke said...

wkwkwkwkwk~~
sedih tul muka2 mat bangla ni....
:P

maya anis said...

hahhahaha..terkejut mujur xjatuh katil

aiNa yaZiD said...

hahahaha...terbaik! gelak 5 minit kejap..=P

caliph shuriken said...

kreatif giler ar.. siap ada cop lagi kt pic tu, hukk...

myhatiku said...

erkk..lain macam je nmpak..haha

A'IM said...

selamat mengampu JPA.. haha... nak g mana..jepun best..

BHAIHAQI COOL said...

Gmbr yg CANTIK , slm Perantauan

raider150 said...

hahahahahah terbaik dari sebarang tu..hahhahha pakai bikini tu...hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers