Tuesday, August 9, 2011

Doodle

Korang tahu tak apa itu doodle? Yang dah lama berbelog ni mestilah tau kan kann. Ala doodle tu kartun2 yang kiut miut gitu yg slalu orang tempek kat entry la, header la~

Sambil dok blogwalking, asyik jumpa doodle. Orang dok cerita doodle sana, doodle sini. Jadi teyn pon gedik ayam menggatalkan tangan buat doodle jugak (org buat die pon nak buat, xde pendirian langsung=.=")

Dan jadilah doodle teyn ni, jeng jeng jengggg~~~~
Siap rambut terbang2 lagi nyahhh...Cantik tak?? cantik tak?? Ape? Pelik?? Ala nak wat camne teyn baru je ari ni belajar wat doodle ni... blaja sendiri2 lak tu sbb tak jumpe tutorial wat doodle pakai illustrator (sbb pakai illustrator memang leceh! >.<)

20 comments:

wan_cikgumuzik said...

kih kih kih.. 1st time jumpak doodle pompuan tak pakai tudung... terrbaeekkk..!!

buatkan utk abg satuuuu...!!

Cik Puan Muda said...

saye tak pandai buat doodle lah akak cantik .sobbs :(

teynteyn the doll said...

@cikguwan: haha ni dok boring2 tadi, try2 buat lah... punya lama nak buat part rambut tu

@cik puan muda: adehhh teyn pon baru ari blaja wat sendiri, lau xtengok je doodle org buat;P

ADAM FIKRI said...

wooo...bulat je tgan doodle saudara ni

Ben said...

eh.. doodle yg ni lain je dgn member. hha.

teynteyn the doll said...

@adam: muahahaha bulat kan comel;P

@ben: kekeke tdi time buat x cermin muke dulu;P

Azzah said...

rambutnya lawo..:)

darkrose~ said...

nice try~:)

teynteyn the doll said...

@azzah: terbang2 youuu

@darkrose: hehe macehh

Fateen Atiqah said...

Kihkihkih kelakar lah teyn :DD Tp good try, kita tak pernah try sbb tangan mmg keras tak reti lukis2 ni haha

Aku Afzal said...

haha.mimpi ngeri la afzal malamni.haha :D

teynteyn the doll said...

@FA: hehehe mmg pon dah la pale besar;P

@afzal: tggu mlm ni doodle ni dtg kacau afzal tido

Aida Omar said...

peh rambut dia tu.. angin kuat nie..hehe..

comey gak walaupun baru first time buat..dari aida langsung x buat. hehe

Terbelog said...

comei nyer..dodoi.. <- x ikhlas

nurani said...

sye lgsg xpndai wat tau..huhuhu

Nizam Ijam said...

haahhahaa,,, mata dia cantik!!! hee

Afiq Ryunosuke said...

ni la doodle versi kak limah ek????
:P haha....

Afiq Ryunosuke said...

cantik kak limah jd doodle :P

caliph shuriken said...

siap wt efek utk rambut ^^

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

buat tuk ikuh satu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers