Friday, August 12, 2011

Warna warna

Apa tu warna sebenarnya? Korang tau tak?
Definisi wiki: Warna adalah sifat cahaya yang ditentukan oleh panjang gelombang. Warna jugak adalah sifat2 objek@bahan yg didentukan oleh panjang gelombang yang dipantulkan. (ala ni yg macam kite blajar dalam fizik tu, dalam bio pon ade blaja ni)

*Okay cut the crap, bosanlah*

Kepada makcik2 pakcik2 yg rajin melawat kawasan ni (kasi langgar la itu kawasan, baru syokkk) mesti perasan teyn baru tuka warna background (tuka dengan mewarna menggunakan pensil warna luna). Macam yang korang tengah tengok sekarang~
Aceceyh biru knonnye sejuk mata memandang la nihh.. Bak kate orang kaler biru adalah kaler yang senang dilihat dalam banyak2 warna serta melambangkan keyakinan (ntah ape yg diyakinkan, teyn pon xtau=.=")

Kepada yang baru sampai ke belog teyn setelah penat jauh berbelogjalan, saya merpersembahkan rupa belog teyn yang dulu... Pink2 gitu nyahhh, i loike~
Hah, xtaulah lepas ni nak tukar warna apa pulak... Nanti ada header raya nak tukar lagi hihihi... Help2 Teyn bagi cadangan nak tukar warna apa pulak ye~ Kerjasama anda sangat saya hargai.

Oh ye, smalam ade sorang blogger adik Lynn (dah die pggil teyn ahkak, nmpk tue ye dik, kenelah cucuk vitamin C lepas ni muahaha) tempah header, dan da siap~
Cantik tk? Cantik x?
Ngeee makasih sudi baca.. silelah komen bagi cadangan warna ye^^

15 comments:

♥Aien Najwa♥ said...

samela ngn aieN..sebelum nie warne pink sentiase..last2 bertukar citerase kpd biru..biru memang warne yang menyenangkan..=)

el said...

pandai wat header rupanya...
nti leh la tulun k.el wat header..header k.el tu x bertuko pun..x reti

syiela said...

biru tu lembut.. sejuk...

teynteyn the doll said...

@aien: hehehe bkn byk belog warne biru kan kan

@kak el: bole2^^

@kak syiela: sejuk la ni tgk blog teyn kekeke

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

wahhh tukor kalorr....nanti kamu tukar kaler sama tema ngan baju raya kamu wokey...wink2..wink

wan_cikgumuzik said...

hehe.. nk gelak jerr... lalallala.. maknanya skang ada cdt laa nset kan?? sila sms saya ok..!

cunndaa said...

wahhh..blog dh tukar baju ye..
cumel dan berseri..

header tu kreatif..bf buatkan ye..hehehee....

teynteyn the doll said...

@mama glemer: ohhh tu cadangan yang bagus

@cikguwan: xmauuuu bwekkk

@cunndaa: huhu header tu teyn wat sendiri la cunndaa;P

Ema Razali said...

biru pink ni lawa gak hihi

Si Pengembara said...

cantik + kreatiff!!! suke2..

Terbelog said...

semua cute teyn
mcm tuan dia hehe

Aku Afzal said...

letak la warna apa2..janji ada warna teyn oi.den tak kisah,semua den sukaaaa.haha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

biru oh biru

cantik jep tengok belog nie

cute cute

:)

caliph shuriken said...

nice kaler bground baru sini ^^

anamizu said...

alololo comeynye =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers