Monday, August 15, 2011

Untuk Seseorang

Amaran: Ini entry luahan perasaan jiwang, sila jangan muntah

Sorry~
kalau sy buat awk rasa saya x sayang awk
Sorry~
sebab selalu buat awak sakit hati
Sorry~
saya buat awak sedih
Sorry~
sebab tak selalu ada untuk awak
Sorry~
saya selalu lupa
Sorry~
hari ni sy wat awk marah lagi sampai awk ckp dh bosan ngan saya

Awak kata awk tak kenal saya, sorry~
Mungkin sy dh byk berubah dan tak sama mcm dulu~

Awak kata jangan call atau SMS awk lagi~
Awak jangan risau, saya dah off henfon dan sorok henfon saya jauh2 untuk mengelakkan diri dari call atau msg awk..

Awak kata awak sayang org yg salah~
Mungkin betul, sebab awk sorang je yang tau hati awk dan ape yg betul atau salah untuk awk~

Saya tau awk tengah baca ni~
Kalau boleh lepas baca ni awak jgn bukak2 lagi blog saya ni supaya senang awk nk lupakan saya dan move on, find a new one, someone better okay~

Tu je sy nk ckp, pasni jgn bukak blog ni lagi tau~

Macehh sudi baca=')

19 comments:

apek poyo said...

wahh..ini kenyataan membunuh diri nih..ekekekek

Fateen Atiqah said...

Woah jgn bukak blog ni lg? :P

teynteyn the doll said...

@apek: huk3

@Fateen: haha bukan utk awk la, awk leh bukak blog ni lagi :P

naim tablastudio said...

knp nie?

teynteyn the doll said...

@naim: tacing nihhh huhu

apek poyo said...

alah smlm tak dpt mkn murtabak..jgn la tacing..kang boli la lagi..hakhakhak

teynteyn the doll said...

@apek: tacing la, nk beli kne brator pnjang smpai turn kita dia kata dh abih..XP

Aku Afzal said...

sori..saya kena bukak blog awak gak sebab nak bw.haha :D

*rileks.org kajang ada kan?kahkahkah :D

teynteyn the doll said...

@afzal: ngade ye... org kajang tu objek ape? huk3

Terbelog said...

gadoh ngan wan la tu
xde lain

teynteyn the doll said...

@terbeloh: wakaka adehhh xdo kene mengene ngan cegu wan lahhh:P

AreNieZa said...

mcm sme jew mcm nieza alami skrg... btol2.. msing2.. wat hal masing pasnih.. da x serasi bersama.. =)

teynteyn the doll said...

@arenieza: huk3 kamu sabar ye~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sabar ye..
jgn gaduh2.. ;)

nurani said...

aiyakkkk..xmo sedih2..nnt sye sedih gak...:'(

miZz_nizZ said...

gadoke..jgn gado2.jgn off trus..cmne nk baik cmtu. chill2.hope baik blikye

mankete said...

okay ni last pasni tak dtg dah sob sob

Terbelog said...

gedix la manberita ni

raider150 said...

tumpang lalu ya......ingat hidup nie hanya sekali jer..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers