Monday, August 22, 2011

Stalk orang sampai lupa berbelog

Yeahhh Teynteyn is back.. Dah 2 hari teyn tak buat entry dan blogwalking... Ade sesiapa rindu teyn tak? Xrindu?? Sampai hati, merajok smpai tahun depan lah macam ni~~~

Mesti pelik kan, ape lah budak ni buat smpai terabai dan bersawang blog dia... Jawapannya ialah: Teyn stalk orang sampai terlupa nk berbelog. Tak lah lupa pon, slalu dok ingat tapi tak ada masa lapang kerana dipenuhi dengan aktiviti stalk orang. Ya, memang TEYN STALKER TERHEBAT. Muahaha Teyn stalk bkn sebarang stalk, teyn stalk Kim Hyun Joong oppa...

Tak kenal Kim Hyun Joong? Meh sini tengok gamba dia yg kpophuntress ambik time dekat KLIA

ye, awk yg pakai spec tu, saya sudi kawin ngan awk. i love you.

Alamak ade plak gamba incik polis a.k.a pakcik guard KLIA.. Eeee mencik mencik mencik ngan pakcik guard KLIA jahat! Dah la rampas banner nak sambut Kim Hyun Joong, tipu kitorang pastu gelakkan orang sebab tak dapat jumpe hyun joong oppa. Pakcik guard, happy sangat lah tu dapat tengok orang lain tak happy? Ade ke patut tipu kitorang yang hyun joong oppa dah balik~ Naseb ade org inform yg hyun joong keluar ikut departure, smpat berlari naik atas tapi tak ramai yang sempat tengok~

Takkanlah Hyun Joong taknak tgk fans Malaysia dia kan2.. Ni mesti pakcik guard KLIA yg suruh kuar ikut departure ni~~~(muahaha ta baek tuduh2) Ala kitorang tak ramai pon ari tu, time UKISS dtg lagi ramai fans tunggu, ok je kluar ikut arrival. Tahu tak, bile rmai fans yg xdpt tgok, artis tu tgok tak ramai die pon dah malas dah nak datang Malaysia lagi... nmpak tak betapa perkara kecik bagi kesan yg besar kepada negara?? Haha. Mengarut kau ni teyn2~

Lepas dari tu, kitorang pon naik kereta terus pecut pegi Hilton KL (tempat hyun joong menginap) muahahaha... (Ehh gile betol teyn2 ni) Mane ade wehhh, kire ok lah mcm ni. Ade org lain lagi menggila, ada makcik tu siap naik satu flight dari SIngapore ngan hyun joong pastu dok hotel Hilton tu sampai selasa ni sbb hyun joong dok situ smpai selasa, saya tegaskan ye, MAKCIK=.="

soalan kerap ditanya pada hari tersebut kepada orang lain: dapat tak jumpa hyun joong tadi? sedap tak badan dia?? dan jawapannya sama saja: ehh ofkoss lahh sedapppp

ni kawan2 teyn yg menggila pada hari tersebut menanti badan hyun joong yg sedap muahaha *puase wehh*
the crowds at KLIA waiting patiently for oppa to come, sikit je kan orang~
joahaeyo oppa badan sedap! hahaha

Jadi skarang baru korang tau sbenarnye teyn pon die-hard-fan a.k.a kipas-susah-mati KPOP. Jadi jangan kutuk kpop lagi2 hyun joong oppa depan saya kalau tak nanti saya marah, saya baling batu kat tingkap rumah awak...muahaha

p/s: macehh smue yg dtg jenguk blog teyn mase teyn bz mengstalking, jgn risau, teyn akn balas jejak korang..ngee~
Macehh sudi bace entry panjang ^_^

11 comments:

Afiq Ryunosuke said...

amboi....
syok sgt ye jumpa beliau....
yg ni kali kedua kan beliau dtg KL????

eikieyn said...

astaga..ni kes betul2 big fans ni. :P

milo said...

hahaha..k-pop fan upenye cik tenteyn nih..die hard plak tuh..ok ok taknak kutuk saya sayang rumah saya.haha :P

Mohd Izzar said...

hahah...die hard fans...

ADAM FIKRI said...

sape la blog yg dia stalk tu.. hmmm... teyn busyukk....

Pendamba Mawar said...

best nyeeeeeeeeeeeeeee

Terbelog said...

badan sedap? haha

caliph shuriken said...

siap warning tu.. batu bakal terjah tingkap umah, hukk...

uncle hyree said...

adakah uncle salah seorang mangsa stalker kamu? sila jawab dalam 100 muka surat hahahah

el said...

cer nari KPOP sis nk tgk...:)

Terbelog said...

teyn!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers