Friday, August 19, 2011

Tanda2 dia suami orang

Salam jumaat orang2 kampung pinang sebatang,
Arini jumaat, esok dah sabtu, cuti..yay~
Ok2, arini teyn nak bagi tips sikit kepada makwo2 cun di luar sana supaya tak tipah tertipu terbercinta dengan laki orang~

1. Bila dok sembang2 tu, mata dia tak pandang muka anda, takot terkantoi yang dia pembohong.
2. Masa jalan2 seiring dan sejalan tu, mata dia tak reti dok diam tengok sekeliling, takotlah kot2 terserempak kawan2 bini atau saudara mara...kan kantoi nnti.
3. Jarang ajak anda pegi makan2 kat tempat terbuka, nak jaga line la tu makan kat tempat2 tersembunyi.
4. Susah betoi nak contact tepon die sebab dia pakai 2@3 sim card (ada no tepon khas untuk menggatal sahaja)
5. Tak pernah ajak anda datang rumah dia untuk jumpa mak bapak dia
6. Dalam kereta ada tanda2 adanya budak kecik mcm anak patung, selipar, puting atau tompok2 berbau susu kat kusyen.
7. Bile cite pasal rahsia wanita, die lak yang tau lebih2~
8. Tahap miang dan gatal terlampau
9. perut buncit@ boroi sebab makan n mnum dijaga oleh isteri mithali yg baik dan setia di rumah.
10. Bila tepon bunyi, nak jawab dia mesti lari jauh2. Kalau dalam kereta, dia biar je tepon berbunyi xnak jawab lepas tengok kat screen henpon tu bini nye yg tepon.

Tu jelah.. jangan marahhh haaa~~

Macehh sudi bace^_^

16 comments:

Cik Bell said...

abisla..teyn dah dedah rahsia depa..hahaha

Miss Xyz =) said...

kini suda terbongkar.. haha XD

milo said...

haha..tah tah senyap2 dah ada 4 bini..hihik

mr_right said...

tahap miang dan gatal terlampau tu mr right setuju. hee

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

AIEN NOT ALIEN said...

kalau nak pasang lain tapi tak berani memang la kena berhati2....kannn... huhu...takut dengan bayang2 sendiri...

Terbelog said...

ttuuuuttt...
( org dah biase kena je tau benda2 ni)

*rainyscream* said...

part blk obvious..perut laa. klu nampak yang semacam je tu.haaa elakkan ler..

http://rainyscream.blogspot.com/

Miss Y and Her World said...

teyn. yang no. 9 tu dah tak berapa boleh pakai sangat. ramai jugak yang bujang berperut boroi. ahahaha :)

Ema Razali said...

bagus teyn. hahaha memang takleh pakai laki org ni. gatal lebih

raider150 said...

hahhahhahhhha..tanam cili dia dpt rasa pedas tu....apa pun beringat ler selalu ... terbaik dari ladang tu..hahahahah

::budak:: said...

pergh, bnyk tau ni ade pape ke..hehe..gurau :)

Mohd Izzar said...

wah, ada pengalaman ka ehh?hahah

Terbelog said...

teyn...!

el said...

dulu b4 kawin pernah terkawan ngan somi org...bkn slh sis..dia yg x bg tau yg dia dah berkawin..siap kata bujang woooo..tup2 bini dia tepon marah2 sis..kahkahkahhhh tp sis cool jek..sis kata x tau pun dia ada bini...lgpun we all kawan jek..yg lg best...bini dia lak nak kawan ngan sis..cam mno tu wakakakaka

el said...

dulu b4 kawin pernah terkawan ngan somi org...bkn slh sis..dia yg x bg tau yg dia dah berkawin..siap kata bujang woooo..tup2 bini dia tepon marah2 sis..kahkahkahhhh tp sis cool jek..sis kata x tau pun dia ada bini...lgpun we all kawan jek..yg lg best...bini dia lak nak kawan ngan sis..cam mno tu wakakakaka

puanbee said...

perut boroi memang ye ..walaupun badan dia kurus je tp boroi gak sket hehee tolong tambah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers