Saturday, July 9, 2011

Aktiviti hujung minggu

Hari tu Teyn ada join Bengkel Kereta Keyakinan dan Penampilan Diri, kononnye nak jadi wanita anggur anggun la nihhh... Bengkel tu di anjurkan oleh Perbadanan Putrajaya dan juga Dara.com. Ada 3 orang tukang pokpek iaitu Cik Azlia Idha dari GetGorgeous boutique, Puan Anizon dari Anizon Collection serta Aida G makeup artist.. Banyak benda belajar dari bengkel2 cmni.. Teyn blajar cmne nk padankan baju dgn bentuk badan, nk padan kan warna baju dengan warna kulit, cara makeup.... hmmm banyak lah lagii... korang klau ade peluang pegi bengkel2 cmni, pegilah smentara xde bende nak wat, besttttt, xtipu wa ckp lu derrr~~ Kalau korang pegi mesti boleh jadi cantek jugak mcm Teyn *ohmygod perasan*
Gedik2 nak tunjuk sket gamba2 di sekitar bengkel tuuuu
Nak tengok besar, klik gambo tu.. eh harap maap ye, saya xkenal sapa yang jadi model pakai tudung tu, muka huduh xda makeup~ lalalala..

JANGAN LUPA KOMEN KAT *SINI* UNTUK VOTE TEYN..
MAKASIHHHH HARAP TEYN MENANG CONTEST TU~

13 comments:

kpah k-poh said...

yg baju belang tu pakai tudung..pelik jer...

teynteyn the doll said...

pesyen baru tuuuu... dia owner anizon collection

Lieyly ︱ Alia said...

woo best ah teyn ^^
alia nak ikot jgk ;)

hee muka xmalu ~

teynteyn the doll said...

alia jom2...slalu ade bengkel2 cmni, terutama dara.com buat~

Terbelog said...

comei je
pakai tudung terus ke ni

teynteyn the doll said...

haha belum lg...coming soon kot..insyaallah
tu banner pon nk kena tukaq, gambaq2 kena delete

Bluewendy said...

get gorgeous nye seminar kecantikan mmg best!! penah join dulu..=) bnyk info yg bermanafaat~

Aku Afzal said...

kahkahkah teyn.keras kaku je muka tu.haha :D

teynteyn the doll said...

bluewendy: wahhh best en en

afzal: dok tgh malu2 meowww tu

wan_cikgumuzik said...

weeiiiuuuuu...!! modeling...!! lalalalallaa

amir aizat said...

cantik! style bertudung,nice laa

Afiq Ryunosuke said...

whoa jadi model tudung lak~~
:P cik teynteyn mmg model professional~~

misyamissyou said...

wah macam best je join bengkel cm ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers