Tuesday, July 12, 2011

Twitter

Hari ni dok kat rumah tak tau nak buat apa jadi Teyn pon menggatalkan tangan buat akaun twitter..ye sy ulang, twitter~

Teyn dah ada akaun TWITTER!!

Klik gamba kat bwh ni utk tgk profile twitter Teyn okayyy, nak polo pon bule~

Orang lain dah lama dah ada Twitter ni, dah nak basi dah pon... Teyn baru terhegeh2 nak buat=.=" Ketinggalan betoi, nak wat camne, dah cukup fenin melayan facebook, tambah lagi fenin layan twitter..aiyoyo.. Teyn pon bukan reti sgt guna twitter ni, kpada sesapa yg pro twitter ni, tolong beri tunjuk ajar~ Hehe..

Oh ye, smalam Teyn dapat follower yang ke 345... cantekkk punya nombor...
follower ke 345 Teyn adalah Azhafizah... Teyn suka sgt belog dia, comeyyyy, pink colour lak tu,
lagilah i loikeee...mostly die cerita pasal personal experience dia n ade ajar bahasa jepun tau.. Blog dia ni hebakkk tau, siap masuk majalah remaja lagi wa ckp lu derrr~
Okeh jom kite pegi jenguk blog cik Azhafizah ni, klik kat gamba banner die ni ok (cute kan kan)

5 comments:

Terbelog said...

xde twitter la
blm ada masa nk buat ha3
wah..bz gile

Afiq Ryunosuke said...

yay cik teynteyn akhirnye ade twitter~~
setelah lame dh pakcik tunggu cik teynteyn punyer twitter...

follow pakcik skali :)
Afiq Ryunosuke

harrazdani said...

waaa dah ada twitter....maju2

jaja said...

ade twitter tp xreti pakai haha

saiazuan said...

tweet2 hehe

anda dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers