Saturday, July 23, 2011

CIKGU WAN BLOGGER GILA | SEGMEN SEO

SAYA JOIN SEGMEN CUBA-CUBA SEO ANJURAN WANCIKGUMUZIK DAN DAPAT HADIAH HEADER VERSI RAMADAN DARI CIKGU MUZIK YANG GILA TUUHH..!! KLIK SINI KALAU NAK JOIN

Cikgu Wan Blogger Gila! Hahaha Teyn try2 je wat gila nih join segmen cikgu wan blogger gila ni.. Haha Teyn bukan reti pon main SEO2 ni, harap2 pas masuk segmen cikguwan blogger gila ni dapat la menhebakkk serta menterarrr kan diri bermain SEO2 ni.

Cikgu wan blogger gila?? Memang gila wa cakap lu wehh... orang gila pon tak gila macam cikguwan blogger gila nihhh kuikuikui.

Satu sebab cikgu wan blogger gila adalah dia baru saja jadi blogger tegar brapa bulan, follower dah naik banyak gila, hebakkk gila lahhh cikgu wan~
Kedua sebab cikgu wan blogger gila sebab cikgu wan suka mengorat makwe.. kahkahkah memang gila, teyn pon xterkecuali termasuk list yg dingorat oleh cikgu wan blogger gila nih. Dulu masa mula2 pon teyn dok ingat orang gila mana gatai ni hihihi. Teyn sampai naik gila bila cikgu wan blogger gila ni buat entry jatuh cinta dan teyn pon buat entry menggila, putus cinta (walaupon sbnarnye takde kene mengene;P)
Sebab musabab ketiga cikgu wan blogger gila, dah la gatai merenyam, ohmygod GAY pulak tu hahaha. Gila la tamak sungguh cikgu wan blogger gila ni, semua cikgu wan nak pulun sorang kat dia. Apalah cikgu wan, bak mai lah sikit, sharing is caring hahaha. Nak tengok entry cikgu wan GAY, tengok kat sini.
Sebab keempat cikgu wan blogger gila adalah die wat entry gila gila bertajuk Gambar Maria Ozawa Bogel | Fully Naked | 18SX | 8 gambar. Memang gila lah, kat situ cikgu wan letak semua gambar fully naked. Dan juga yg lebih gila, cikgu wan mengaku dia memang suka gila ngan maria ozawa..hahaha cute katanya=.="
Sebab terakhir cikgu wan blogger gila ialah dia telah menyebabkan teyn membuat pengakuan gila yang lebih gila daripada pengakuan adinda evans. Hahaha nak tau apa pengakuan gila tu, tengok kat sini. Memang dasat gila, adehhh.

Walaupon cikgu wan blogger gila ni memang gila hingga patut dihantar ke wad gila supaya jadi lebih gila, akan tetapi cikgu wan adalah seorang yang baik gila wa cakap lu derr. Sebab dalam segila gila cikgu wan, cikgu wan selalu tolong teyn supaya menjadi blogger yang hebakkk serta gila macam cikgu wan. Dah la dia pegi buat entry gila nk promote pasal teyn, tajuk pon gila iaitu Model Terlampau | Teynteyn kantoi | Gambar pastu letak gamba besar gila smpai boleh nampak bulu hidung=.=" Cikgu wan blogger gila pon rajin gila mengomen entry2 teyn yang mengarut gila xketahuan hala tu. Ape2 pon macehh cikgu wan.

Okaylah tu je la nak cakap pasal cikgu wan blogger gila nihh... lau ada apa2 lagi benda gila terlintas lam otak ni teyn tambah lagi kikiki. Adehhh teyn pon rasa macam dah nak gila dan sasau ni wat entry ni kekeke.

p/s: kepada cikgu wan blogger gila, mintak ampun mintak maap walaupon belum raya jika tacing atau termakan cili dengan entry yang gila ni. Harap2 raya ni cikgu wan bagi teyn duit raya banyak2 ye. Macehhh sudi baca dan jadi gila bersama baca entry panjang gila ni=.="

8 comments:

Cik Azizah said...

mak ai..banyaknya gila....hahhahaa

teynteyn the doll said...

wkwkwkwkw memang gila;P

wan_cikgumuzik said...

Kah ka kah kah kah.. cubaan SEO yang hebakkkkk sebab dah terindeks kat google walaupon berada di bawah okeyh.. Haha,,

Thanks join segmen cikgu yerr,, rasa sangat terharu ngan cerita kamoo.. :P

love you teyn,, kih kih kih..!!

Aku Afzal said...

OMG OMG OMG giler panjang!! ni ke luahan hati teyn selama ni???haha

Bro ahmad said...

kutuk lagi..kutuk lagi bhahahaaa jahatnya kamu..d

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gila oh gila

banyak nye gila .

hehe

:)

Afiq Ryunosuke said...

hahahah~~
yg tk tahan tu tag entri dia le....
tk sangka cikguwan ade kene mengena dgn maria ozawa :P

Nizam Ijam said...

tak lama lagi gila la wan tu..hahah



” Nizam Ijam Dot Com”

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers