Tuesday, July 12, 2011

Putrajaya Floria 2011

Korang tau kan dari 9 sampai 17 Julai kat Putrajaya ni ada Floria 2011 (ala yg mcm pesta bunga dan taman tu)... Memang best sangat floria ni, dapat berlari2 dan berguling2 kat taman bunga. Strategi yg bagus lagi hebakkk utk tarik pelancong=)

Tapi ade satu bende la yang Teyn rase tak brape nk puas hati ni.. Pasal bunge api... haaa ade ape dengan bunge api??
Memang best la malam2 tengok bunge api, tambah2 lagi time korang berdating ngan gewe korang... Tapi floria ni agak2la wehhh sampai tiap2 malam selama 9 hari ade bunga api! Ni pon Teyn baru pas tengok bunge api melalui tingkap bilik. Tiap malam tgk bunge api ni Teyn dok pikir; tiap2 malam agaknye berapa puluh atau mungkin ratus ribu dibakar untuk bunge api ni. Ya allah pembaziran sungguh! Memang setan suke sangat lah ni, setan pon melompat2dengan gembira skali dgn bunge api yg naik tu=.="
Pastu macam kesian pulak dengan baby2 termasuk la mak2 dan bapak2 baby yg nak tido tu mesti terkezut dengar bunyik bunge api ni... kuat kott, ade kawan dok kat bandar tasik selatan pon boleh dengar katenye...

Ish ish tau la nak buat happening2 pon berpada2 lah.. wat kasi logik skit,duit rakyat tu wehh;P

6 comments:

Hafizzi Aziz said...

setuju2..agak2 la..kan3

Bluewendy said...

uihh..chantek2!! tapi btol gak kate teyn tuh..banyak pembaziran berlaku..hurmmmm

teynteyn the doll said...

duit rakyat tu, duit kiye...abis kene bakar=.="

wan_cikgumuzik said...

hahahaaa.. tak tacing pon... hahahaha

Aku Afzal said...

haiya..kata nak masuk banyak gambar?ni mesti amek gambar dr dpan umah je kan?kn?hehe

syiela said...

cantik tpi mmg betul cuma menghabiskan duit rakyat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers