Saturday, July 2, 2011

Highway yang misteri

Yeeehaaa dapat pong kawe online... pinjam leptop n berokbeng sepupu teyn.. jadi teyn pon menyempatkan la diri buat entry ni supaya korang x rindu teyn *perasan*. Tapi sory teyn xdpt blogwalking pegi menyemak buntut dan tangan gedix klik2 iklang kat belog korang tu~~

Nak cerita ni..semalam masa tengah malam kami sekeluarga dok jalan atas highway.. adik2 semua sedap tido berdengkur hingga menitis2 air liur basi *yuck*.. Para ibu bapa pula sedang dok bergosip sambil bapak teyn memandu di lorong sebelah kiri (konon mematuhi had laju nih)... Dalam dok tengah sedap2 bergosip2 pasal salleh yaakob kawin empat lah, deejay ni ckp xsedap la bagai.. Tiba-tiba kami dikejutkan oleh suatu bunyi (macam nak buat karangan upsr). Tengok2 cermin sisi sebelah kanan tu dah terlipat, cermin die dah nak jatuh. Misteri nusantara betul, tiba2 je, xnampak pon ape2 datang dari depan.. Bila smpai kat susur keluar lepas tol tu, kitorang pon benti la nak nengok ape kejadahnya yang sudah berlaku. Check2 tgk kat depan sblah kanan tu scratch n bahagian blakang cermin sisi tu pecah. Sangat pelik dan ajaib betoi, kitorang mmg xtau ape yg berlaku jadi wat je la andaian sendiri : orang depan tu buang apa2 kot terkena kita. Nasib xkena cermin tau, kalau x nayaaa~~~ =.="$$$ melayanggggg

Okeh tu jelah Teyn nk cite stakat ni...dah panjang lebar tu~~~ Nak pi kutip buah2 rambutan yang berlambak dan merah2 di pokok~ hehe, nak sikit??? xboleh bwekkkkk;P

8 comments:

sabella mohamad said...

haaha
seram !

Freaky said...

uik langgar ape tu ? =_=

Afiq Ryunosuke said...

=.= cerita psal highway lg~~

amir aizat said...

wah misteri, tapi langgar ap tu?

Aku Afzal said...

ayh teyn langgar pejalan kaki kat tepi jaln ni :) afzal pernah buat,kesian pakcik tu :P i know wat u did la nite.kehkehkeh

teynteyn the doll said...

semua: tulah misteri nusantara, xtau langgar ape...haiyok xtau~

afzal: xkan la langgar org tepi jalan sebab bahagian kanan yg scratch tu...hihihi

Aku Afzal said...

haah la kanan ea?klu kiri org lalu lalang..so kanan tu mesti polis trafik,sbb abg polis trafik je kt tgh2 jalan :P

teynteyn the doll said...

afzal: ade la polis terapik dkt tengah2 highway time tgh2 malam tu incik afzal oiiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers