Friday, July 1, 2011

Pengumumannnn~~~~!!!!

Perhatian semua orang2 kampung pisang~~~ Ye, sile duduk ye semua, ketua kampung nak buat pengumuman~~

Ish monyet ni lagi, die plak sebok buat pengumuman=.="

Petang ni Teyn akan balik kampung dekat Aloq Staq naa... Oleh itu, dengan ini, saya memegang mohor raja-raja xberapa nak besar ingin mengumumkan bahawa Teyn xbuleh online selama dua hari ye. Jadi xde entry dan xbuleh blogwalking untuk dua hari ni;'(
Ini adalah disebabkan oleh kawe punyo berokbeng meksis telah dipotong kerana 3 bulan dah tak dibayar...hihihihi~~

Walaupon xdak entry selama dua hari ni, Teyn harap korang datangla jugak jenguk2 ye bace entry yang mengarut2 tu okehhh~~

SAPE2 YANG TAU KAT MANA NAK TEMPAH HOMEMADE CHOCOLATE TOLONG BAGITAU TEYN SECEPAT MUNGKIN!!

Oh ye, jangan lupe jugak join segmen yg teyn buat...
pegi join kat

*sini*

6 comments:

Khairil said...

selamay balik kampung...aloq staq tang mana?...

teynteyn the doll said...

aloq staq dekat anak bukit nu~~ hehe

lisa said...

selamat bercuti ye..:)

sabella mohamad said...

hepi holiday !~

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

wow... selamat bercuti ye... =)

Terbelog said...

singgah sini
skodeng teynteyndoll
he3
nak bersihkan sawang2 kat blog ni:0
sempena ketiadaan tuan belog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers