Monday, July 4, 2011

Sikit lagi!!

Yessss ari ni ari isnin, 4 julai 2011.. xsabar dah ni nak tunggu ari jumaat sebab jumaat last day opastu abis praktikal yg hanya selama 2 bulan tapi rasa mcm 34 bulan=.="
Yayyy merdekaa!! (seronok mengalahkan org abis spm)

Cuti ada lagi dua bulan, taknak extend ke??
Makkk oi wa xlarat dah wa cakap lu derrr... bukan nye xlarat sbb keje bertimbun dan kononnye terlebih rajin buat keje.. tidak, tidak sama sekali... penat nye sebab hari2 berulang alik dari putrajaya ke bukit bintang dan yang paling terbaikk, menggunakan segala mcm pengangkutan awam yg kerajaan sediakan serta menggunakan tenaga kuasa kaki yg pendek ni dgn semaksimum mungkin... pagi2 jalan dari rumah ke tempat bas dlm 500m, naik bas pastu naik monorel turun kat bukit bintang dan jalan lah kaki dengan selaju mungkin (cepat sampai, cpat dpt balik hihi) dlm 2km jugak la.. nak balik lagi byk jalan sbb dr monorel kene jalan kaki masuk ke kl sentral..
Xlarat la mcm ni... kaki pon dh timbul2 dh urat ni... nnti jadi mrs. muscle pulak=.="

Teyn pn xtaula mcm mana, tgh dok dlm dilema nk smbung lg 2 bulan ke tak... rasa penat xmau smbung tapi nak $$$ nk beli henpon baru menggantikan henp0n yg masuk jamban tu hehehe... tggu duit pakcik nuffnang, apa pon xbole, smpai taun depan dok banyak tu saja=.="


7 comments:

i am ain said...

yeahh wujudnya mrs muscle :D

amranaiman said...

apa pon x bole.. hehee.. mrs muscle ketul2 nnti.. :P

Afiq Ryunosuke said...

jom hanguot~~
:P

teynteyn the doll said...

ain n ayam: terbaru punya produk pencuci jamban mrs. muscle hahaha

afiq: bila?

amirul.fareast512 said...

woot~woot~
walk,stalk n talk kat n3 ni sat .
huhu , gudlak teyn!
nway teyn..
reyn tgh cnfuse ni ..
leh tlg reyn pilihkn tak
yg mane satu dlm link ni

http://akmeyruleyna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

btul2 taktaw yg mane satu ..
sbb sume nye tak cantik ..
penin2!!

tengss taw sbb sudi komen n3 tuh .
tengss sbb tlg reyn jgk !
uhhu :)

amir aizat said...

wuhuhu seronok2! jum beli henfon baru,hehe

harrazdani said...

suruh bos sponsor beli hp baru...;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers