Monday, July 18, 2011

Korang tahu tak nih??

Teyn pon baru tahu hari ni pasal fakta2 ni. So teyn nak share ngan korang sket^.^

1) Tikus atau lebih dikenali sebagai Cik Ti idup lebih lama tanpa air berbanding unta.
2) Korang x menangis kalau makan chewing gum mase kupas bawang.
3) Secara purata, setiap hari, sebanyak 12 bayi baru lahir dibagi pada parents yang salah=.="
4) Angkasawan xbuleh mkn kacang sblum naik ke angkasa sbb kalau diorang kentut nnti spacesuit tu rosak (kalau nak kentut jugak terpaksa simpan dulu)
5) Kelawar mesti pergi ke kiri tiap kali kuar dari gua.
6) Buku Guinness Book of Records memegang rekod buku paling banyak dicuri di perpustakaan awam.
7) Oh ye, kalau korang geletek Cik Ti, Cik Ti akan gelak.
8) Kebanyakan button tekan kat traffic light (untuk lintas tu), xde kesan apa2 pon bila ditekan, bnda tu diletak untuk bg tukang tekan tu rasa ada kawalan ke atas trapik light tu je.
9) Madu adalah satu2nya makanan yg xakan basi, buruk mahupun expired (klau yg expired tu maknenye xori punya)
10) Sotong kurita ada 3 hati

okay teyn tau gamba ni xde kene mengene(xsabik) tp saje letak sbb rase comel;P

6 comments:

wan_cikgumuzik said...

hiihihihihii... info yang sangat nice..!!! comell jerr bila membaca taw..!! suke suke suke...!!

harrazdani said...

oic...baru tahu nih.....nice2 ...

Faraa Eiman's said...

haha , klakar la tp nice

Khairil said...

yang no.7 tu , kalau geletek cik ti?Cik ti tu cik tikus kan?..boleh geletek dia ke?..hahaha

Terbelog said...

kompius2
fakta ke auta ni
cium kang
eh..terlebih sudah
kuang3

Afiq Ryunosuke said...

yg no 8 tu mmg ramai le tertipu ek....
:P termasuk pakcik skali

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers