Tuesday, July 5, 2011

Ini fakta bukan auta mahupun unta!

1) Presiden George W. Bush dulu time muda2 pernah jadi cheerleader..auwww
2) Setelah ditambah dan bahagi, secara purata manusia abiskan masa 3 tahun dari keseluruhan masa hidup berada dlm toilet...(kalau yg slalu sembelit tu mungkin lebih lama kot=.=")
3) Mona Lisa yg knonnye cantik tu xde bulu kening sbb time dulu2 memang fesyen cukur kening smpai licin.
4) Mase zaman kuno Jepun dulu, ada satu pertandingan diadakan nak tengok sapa yg kentut paling kuat dan paling panjang bunyinye... orang yang kentut dgn bangga saja bule join, yg kentut malu2 meow bunyi secipot je tu xbule join~
5) Pencungkil gigi adalah objek yg paling slalu org amerika tercekik... (org korek je, yg pegi makan skali tu wkpe, kn tercekik)
6) Kentut telah diukur kelajuannya iaitu pada 10kaki per saat (agak laju disitu)
7) Pembukak tin dicipta 48 tahun selepas tin dicipta (agaknya sebelum tu orang bukak tin dgn membaling sekuat hati kat dinding smpai terbukak kot)
8) Dekat Quitman, Georgia, US, ayam diharamkan melintas jalan.
9) Aiskrim sebenar-benarnya adalah makanan org cina.
10) Susu badak air berwarna pink. (perasa stroberi kot..)

8 comments:

MisS HoNeY said...

menarik en3 nie :)

NorHalizah said...

hahaha..dapat dari sumber mana la ni.

Terbelog said...

yg no 8 tu
mcm mane nak haramkan ayam
bukan ade akal pun kalau x bg dia melintas jalan :0

teynteyn the doll said...

honey: makasihhh

norhalizah: info dari spy yg buleh dipercayai hahahaha

terbelog: tu la. ni kes org buat undang2 tu xda akai sama mcm ayam ;P

Afiq Ryunosuke said...

yg byk kat info tu pasal tandas dan kentut je~~
:P hehe~~

Mr.Alex said...

BaguS nih blognya, visit back ya

NasZ said...

salam kenal..

dah follow awak..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

caliph shuriken said...

bush? cheerleader?! haaa3...

latest en3: jom lukis komik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers