Tuesday, July 19, 2011

Facebook xboleh bukak!!?

Selamat pagi... kepada smua yg makan facebook, minum facebook, tido facebook sekalian... Korang mesti tengah panik, cemas lagi serabut perut sbb xboleh log in facebook en en. Ala facebook tu saje je nak manje2 bg korang rindu skejap kat dia..<--ok ni tipu dan mengada.

Haha bila xleh log in, korang janganla nak perasan sgt korang punye fb dihack oleh hacker anonymous atau hacker underground Malaysia, apa pon xbolehhh (yang ni kes lain pulak yang org chat hantar link apekejadah tu xtau)~
Salah satu sebab musabab ahmad albab korang xleh bukak tu sbb fb skang ni tgh upgrade CHAT/IM (yg kini dalam bentuk sidebar yg meng-annoyingkan=.=") supaya ada VIDEO CHAT. Hebakkk kan kan. Dahla fb geng dgn skype..best2 vid chat skype lajuuu i loike. Hah lepas ni bule la korang tunjukkan muka bangun tido disamping bantal busuk yg masam serta kecantikan bilik bersepah yang kononnye berseni itu.hihihi. Maybe lam minggu ni vid chat tu dilancarkan, janganla xsabar sgt, sabar ye;P
tak percaya?? baca kat *sini* tapi bahasa omputeh la

12 comments:

Maji_Rashid said...

facebook mmg kena hack r skang nie..member sorang da kene..saya pon trkena skali ..jam laptop wo.....nseb bek da ok...

wan_cikgumuzik said...

apa ada pada hack.. kih kih kih.. yang pasti skang nih ada pihak2 yang sengaal menyebarkan virus kat FB..

auto chat apa benda lahh..

Terbelog said...

video chat plk ye teyn
ada masa ke nk guna
blogging je he3

hanaahmad said...

owh tak sedar la plak bila fb takleh bukak. maybe sbb aku jrg bukak kot. haha

Aku Afzal said...

so jgn bukak facebook buat sementara ni la ye teyn2.dengar ckp abang nih tw :P

Afiq Ryunosuke said...

biasa ler~~~
so bersabar jela ek~~
p/s : pakcik pon tk sabar nk skype2 kat fb :P

Nizam Ijam said...

adoyai... vid chat nyer pun..hu2....
Aku pon tak mengetahuinyai...


” Nizam Ijam Dot Com”

syrupmasin said...

ohh jarang on chat nih..nnt ade je yg suruh like itu ini..penat :D

Fathiah Hamim said...

selalu opline je chat. nanti browser hang. hehe

Fateen Atiqah said...

Kena hack lettew :D

ZouL said...

FB pun sekarang dah leh kene hack la teyn2..huhuh..dgr kata datang melalui chat FB tu..bahaya betol la..

alif haris said...

die hack kita hack balik .. hehe :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers