Tuesday, July 12, 2011

Semakan PLKN

KUALA LUMPUR – Keinginan lebih 500,000 lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) serta ibu bapa mereka di seluruh negara untuk menyemak status kumpulan pelatih baru sesi 2012 bagi Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) ternyata hampa apabila pelayan laman web PLKN tergendala sejak kelmarin dan berlarutan hingga malam tadi.

Hahaha bersemangat ye bebudak zaman skang ni nak pegi PLKN... sampai jem haa line PLKN tu korang terjah, xdpt nak menampung keexcitedan bebudak nih nk pegi PLKN... good2 la gini...Orang kate pegi PLKN best..boleh ngorat pakwe bagai haha... yeke? best sgt ke? ce cite ce cite. Teyn dulu xkene pegi PLKN, sebelum nk check semakan PLKN tu Teyn siap jampi serapah supaya xdpt (naseb x dpt, almaklumlah manja <--okay, ini mengada ngada). Ce korang tgok muke Teyn ni, kan x sesuai lau kawad2, panjat tu, mesti klakar punye..haha xdpt dibayangkan..

p/s: kepada adik2 yg dpt plkn uh, gud luck ek, semoga banyak belajar benda baru dan dapat pakwe baru! oops terlebih sudah~

7 comments:

Far8 budak baik said...

ten ten wehh first time kat sini..
aku dulu plkn gak..
best kot..bab se plkn ngan
diana daniel..
tapi x knl gak..hahaha

teynteyn the doll said...

tahniah kerana berjaya smpai kt blog ni! hehe... best ye... wahhh, nape xngorat diana daniel tu...wewit2 skit, rugi2 hahahahaha

MagikaKotak said...

xpenah pon p plkn dan mmg xberharap pon kena.. bukan best pon!:)

teynteyn the doll said...

kotak: hehehe samalah kita dua... kita ni manja la kononnya xmau buat benda kasaq2 ni~ lalalala

nini said...

erm tak pena masuk plkn gak....=( sangat teringin nak masuk....

saiazuan said...

tak rasa pun plkn :(

Terbelog said...

oh manja ye..
ni..abg teror dtg
ceh..jual nama org he3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers