Friday, July 29, 2011

WAJIB KE REPLY SEMUA COMMENT?? | Segmen Cikgu Wan

Wajib ke reply semua comment? Ni segmen cikgu wan yang buat, walaupon xberapa nak ada idea dan hujah2 untuk perbahasan ni, teyn join je lah, kite kasi redahhh je, dimana ada kemahuan di situ ada highwayyy~~~~

Wajib ke reply semua comment??
Wajib kalau dalam komen tu dia tanya pasal benda yang die tak paham pasal entry tu. Dan slalunya diorang ni akan tick box 'email follow up comments to'. Kiranya diorang menanti jawapan untuk soalan diorang tadi. Selain itu, maybe silent reader pon tak paham benda yang sama jadi kalau kita reply comment, dah boleh tingkatkan pemahaman diorang.

Wajib ke reply semua comment??
Tak berapa nak wajib kalau cik anon yang komen. Bagi Teyn, kalau cik anon komen tak puas hati ngan kita, dia akan check blog kita hari2 sebab dia tunggu apa kita reply kat dia. Bila dia check hari2, muahahaha naiklah bilangan page view. Bila kita tak reply, dia akan belek2 blog kita hari2 untuk cari kesalahan yang lain.kekekeke.

Wajib ke reply semua comment??
Tak wajib kalau yang komen tuh merapu, tulis macam tambi jual kacang, xde kene mengena ngan entry tu seperti 'please follow me. i'll follow u back'. wakluuuu... memang mintak penampo ini orang. Diorang ni xdenye die nk check balik kite reply ke tak. Lagi satu yang tulih ayat mengada2 tak cukup sifat atau terlebih huruf seperti 'suka lettew'. whatthefish is lettew, man??? Teyn dok pikir smpai tujuhplohpat hari tujuhplohpat malam smpai sasau amende la lettew uh, naseb cikguwan bagitau lettew tu ialah 'la tu'..=.="

Wajib ke reply semua comment?
Tak berapa wajib jawab setiap satu.. kalau orang yang follower dah beriban2, comment mesti beratus2 kan.. uiii naa sampai tahun depan tak abih2 nak reply satu2 comment tu. Nak2 pulak satu hari ada 2-3 entry, memang masak lah nak komen satu2. Boleh la tukar pekerjaan: tukang reply komen sepenuh masa;P

Wajib ke reply semua comment?
Tak berapa nak wajib bila orang komen tu kritik blog kita atau bagi pendapat diorang. Ala, cakap makasihhhh je pon dah cukup rasa dihargai kan. Kalau korang reply dan bangkang pendapat pengomen tu, dah satu hal plak berperang pastu bermasam muka.=.="

Tu saja hujah2 dari saya ya, logik kan kan...hahaha kalau ade ape2 dok pehe bule comment, nnti teyn reply;P
Makasihh sudi baca^.^

9 comments:

Miss Nadya said...

kalau nad..ikut keadaan..:)

teynteyn the doll said...

Nad: ye lah ikot kesesuaian situasi hehe

wan_cikgumuzik said...

yeyyy..!! teyn join segmen cikgu.. suka suka suka.. lalalalalla...

errr... thanks taw bg pendapat yang bernas. sangat sukakannya.. hehehhee..

MagikaKotak said...

sy suka komen di sini. reply sy yek.. sy bukan encik anon :)

teynteyn the doll said...

cikguwan : kekekeke support cikguwan;P

magik: elehhh gedix lah tuuuu;P

Aku Afzal said...

owkeyh lettew teynteyn.haha :D

#haah la teyn.kalau ada komen yang sama maksud tu,kira compile skali je la kan :)

ZouL said...

hahha.yang komen2 mcm tu komen spam je tu..lettew2 bagai..nak tulis tulis la elok2..tak pun short form bagi senang paham.jangan la short form teruk2 sangat sampai kene Google plak perkataan tu sebab tak tau hehe.

P/S : ZouL pun baru tau gak lettew tu "la tu" hehe

teynteyn the doll said...

afzal: ye betol lettew wakakaka

zoul: haha kita serupa~~ blur ayat xcukup sifat nih

Far8 budak baik said...

hahahahahaha
ten ten wehhhh
mesti lahh wajib..karang
dy majok taknk dtg
blog kita dahhh..'kn kn..
hihihihi
ingt lah poser..
dah besa kot hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers