Sunday, June 26, 2011

Segmen kesukaan kak limah hingga menjilat jari

Jeng jeng jeng... Teyn tengok orang wat segmen2 ni teyn pon gedix ayam nk terai wat jugak ;P
Segman ni xde kene mengene ngan kak limah pon tapi die sebok sangat nk interprem so kesian, letak je lah jadi tajuk hahahaha...
Ce korang tgk kat sidebar tu, bloglist ade brape keping je, jadi ni segmen bloglist teyn~


Syarat-syarat sah kawin penyertaan:
  • Segmen ni simple je, paling simple lam dunia
  • Korang kene gedik Korang wat entry pasal segmen ni kt belog korang, tepek gambo makcik kat atas uh ye...
  • Lam entry tu ske ati la korang nk tulis ape pon, nk komen blog teyn ni ke ape ke ikot sedap korang je lah~
  • Nak polo teyn tu teyn xkesah... lau suke polo jelah;P
  • Pas dah wat entry uh kentut comment la kat entry ni, bagi link~~
  • Nanti korang masuk la bloglist teyn;P

5 comments:

LOCKED said...

nah nah nah amekkkkkkkk #65 http://locked93.blogspot.com/2011/06/c-26062011.html

jaja said...

macik teynteyn hikhik amek ni ha.. cottonandcandy.blogspot.com/2011/06/teyn-teyn-ajak-tambah-ilmu-baca-buku.html

Afiq Ryunosuke said...

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/06/seqmen-kesukaan-kak-limah-hingga.html

=^= pakcik join gak....
dh tkde keje dh ni....

Saridah Senin said...

http://saridahsenin.blogspot.com/2011/06/segmen-kesukaan-kak-limah-hingga.html

nie dia link mck, mck join gak....

Liya said...

join :)

http://storyduniaaku.blogspot.com/2011/07/segmen-kesukaan-kak-limah-hingga.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers