Wednesday, June 22, 2011

Aku promosi Kau promosi Aku


Teyn try join contest ni....
nak join klik *sini*

Saya budak baru belajar =P

28 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bls kunjungan..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ir yien 9897 said...

yien suka

meramai kan segmen abg ben =)

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fara said...

singgah :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Shehan Ismail said...

Hi..Mommy datang kaco2.. ;p http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html Ur blog dh disenaraiputihkan dalam entry baru Mommy nt.. Heeeee…

aku_NAPiE said...

thanks komen sy...

singgah blog santai ni:


http://ohnapie.blogspot.com

Nadya O'Conner said...

no 41 singgah..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

bersama kak Es said...

jom promot promot
http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr.Baiz said...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

lepak said...

lepak2 sambil terjah k

http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Hamba Ilahi said...

http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

ini link penyertaan blog saya, kawan-kawan jemputlah terjah ke sini
saya promosi kamu promosi saya

juga dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tip blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel tips blog yang ringkas daripada blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

haha said...

sergah sini :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mieya atiera said...

mieya datang melawat sini, kalau sudi jemput datang ke blog mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю said...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

genkconer said...

Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

jom join segmen genk lak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

(bloglist)

Muhammad Izzwan said...

mari kita sergah~~
http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

emmajean said...

singgah sini

http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi.html

Rai said...

salam terjah,

Segmen Promosi

s u a r a h e a R t y said...

http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah kat blog comel ni jap.. TQ.

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

MyLara Sarah Cullen said...

sayer singgah jugak sini walaupun dah terlambat...

mekaseh sudi singgah blog sayer.. ^_^

http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sayer follow kamu ^_^

Golden Rose said...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

genkconer said...

Tag anda dlm entri ini

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/genk-promote-blog-part-8akhir.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers