Friday, June 24, 2011

Tragedi

Fuhhh hari ni memang tragedi oktober jun betoi.... Gini citernye~

Disebabkan hari ni adalah hari terakhir membe kat tempat keje ni keje kat sini, jadi kitorang pon mengada ngada gedik ayam pegi lunch dekat ampang park... kitorang pegilah mkn kat kelantan kentucky fried chicken... tengah sodap2 kitorang melantak snake snack plate tu, tetibe sesuatu kejadian berlaku kat kfc tu..
Ade la segerombolan gajah pakcik makcik arab datang nak mkn kat kfc nih... kitorang yang tengah khusyuk lagi syahdu makan ayam nih terkezut kura-kura sebab salah sorang pak arab ni melalak kat pekerja kfc... katenye, "someone stole his bag!!" Jadi pak arab tu wat kecoh macam jom heboh la kat kfc tu, smpai manager kfc dtg.. Kebetulan pulak kat blakang meja pak mat arab tu ade sorang mamat ni dok tengah terbaikkk punya layan makan ayam sorang2.. Tiba2 sorang drpd pak arab tu marah nk salahkan mamat yg tgh layanzzzz makan uh... Dia marah2 lam bahasa english, agaknya rasa xbest dia terus marah lam bahasa arab tu (terus xpaham..tu lah pentingnye english education), last2 skali baru paham bile die ckp f**k off...hahaha... pastu die marah bukan mulut je gerak, ngan tangan pon gatai nk gerak, disimbahnye mamat xbersalah tu dengan air pepsi (haru2, ada gaya mcm penyimbah asid=.=") memang drama betoi ni...
Mamat tu pon marah lah, dibalingnye surat khabar dan blah dari situ, kitorang pon blah gak(lau tengok agi kang xmasuk keje balik la jawabnye)
Pastu naik teksi, pakcik driver teksi pulak merenyam, gatai semacam=.=" nasib dekat je tempat keje uhhh, xpayah layan pakcik gatai banyak tanya, dah la panggil kami yang muda cet cet lagi ni akak ;P

p/s: ape ke pandai sangat pak arab tu, tourist mesti la tau xboleh left bags unattended, mesti ada org curi punya~~ pastu suke2 haty nenek tiri pakcik sedara die je nak salah2kan orang

5 comments:

Afiq Ryunosuke said...

tu la gatai lg pi mkn kat ampang park~~
knape tk lepak trus kat wangsa walk????
^.^ huhuhuhu

アヌム ちゃん said...

aa sukasuki je nak mrh org eh org arab tuh..isk2

Nadya O'Conner said...

arab ni memang menyusahkan sebenarnya..hehe..:)
nadia promote blog anda di sini >>Miss Nadya Promote Blog Part 4

Terbelog said...

kim salam kat pak arab tu ;0

teynteyn the doll said...

afiq: wangsa walk jauh la=.=" ampang park dekat je xsmpai 2km

name tulisan jepon: tu la xpatot2

nadya: kadang2 diorang tipu;P

terbelog: bahaya kim salm2 ni satgi dia pikir lain mampuih ;P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers