Wednesday, June 15, 2011

Teynteyn famous???

Ni, korang mesti pelik nape la minah ni name teynteyn kan kan~ Sebabnye, name saye Nur Fathin... Dulu kan Teyn sekolah all girls, dalam kelas tu ade 4 orang Fatin tau x!!?? Fuhhh konpius2, tu yg terpakse letak name manje tu... (gedix betoi). Mak Teyn kate, tahun 1990 dulu mmg ramai makcik2 pakcik2 ni namekan anak diorang name Fatin sebab kononnye time tu ade satu drama ni femes (mcm drama nora elena la), heroin nye cantik sangat, memegang watak bernama Fatin. Hahahaha suke pelakon tu punye pasal, smpai letak name anak skali=.="

Ohhh ye, bercakap tentang femes, ade sesuatu kejadian pelik petang tadi... Time Teyn nk balik keje, lalu kat monorel KL Sentral tu, ade plak 2 makhluk asing panggil: Fathin!! Fathin kan?
Teyn : Aa (wat muke blur)
Makhluk asing: Budak Unimas kan?? FSTS kan?? Ingat x saya?? Skang praktikal ye?
Teyn : Ye, mane tau?? Erkk, xkenal, xpenah nmpak pon~
Makhluk asing: Ala, orang femes ni biasela ade masalah lupe sikit. Nah ambik Simcard ni free je..
Teyn: Ehhh xnk, eh dah lintas bye...(bile masela pulak aku femes)
Teyn pon lari lintas jalan n cakap bwekkkk xboleh kejar... <--yang ni tipu
Rupe2nye 2 makhluk asing tu nk promote simcard..(Spoil betoi, ingatkan nk mintak autograph tadi hahaha) Tapi pelik bin ajaib, camne die tau name real Teyn, kat mane Teyn belajar kat mane n Teyn wat ape skang?? Nak kata femes, Teyn xde pulak masuk akademi fantasia or jaguh kampung? Adela jugak kak limah ajak masuk AF duet ngan dia lagu jet2 semut tapi i malu laaaa, stakat lam bilik air tu cemerlang la=.=" Misteri nusantara betoi la camna dia tau sebab Teyn xpernah nampak pon muka hamba Allah tadi tu...Stalker?? Nayaaa>.<


7 comments:

Rtp Farra Arisha said...

ur great stalker laah tu kot. hehe :D

LOCKED said...

udah kita tok sampe ke sarawak nya stalk ya teynnnnn udah udah haaaa berani ktk hahahaha ! :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mula2 ingatkan Teynteyn ni cina..
koz nama tu mcm nama cina.. ;)

Afiq Ryunosuke said...

wkwkwkwk~~~
=.= tp jelous owww~~
blog mu makin mantop~~

teynteyn the doll said...

Farra: uishhh sapa nk stalk sy tu~
Locked: dasat2, mana dia dpt info tu=.="
lily: saya melayu tulen hekhek
afiq: mane ade mu ni...sikit2 lame2 jadi bukit~

Mohd Firdaus said...

whoever he is,juz becareful syg...

nini said...

dia selalu baca awak nye blog kot...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers