Tuesday, June 14, 2011

Urut2

Hari ni Teyn xpegi keje sebab demam...huhuhuu, ni p0n menggagahkan diri yang xseberapa nak gagah tulih entry ni (xperlu panggil Mr. Muscle haha)...Disebabkan Teyn sakit, so Teyn nk bebel pasal kesihatan la jugak~
Ce korang tengok gambo kaki tu, Teyn tau bau die xbrape nk menyenangkan tapi layanzzzz je lah...haha..
Korang tau x organ2 kat badan kite ni ada sensor sentuhan kat bawah kaki yg masyam tu?? Haa xtau? ni Teyn bagitau la ni~~ Kalau korang urut2 bahagian kaki yang tertentu contohnya kat gambar kaki tu ade gambar hati, korang urut2 kat situ, nescaya boleh melegakan pedih ulu hati (xperlu gaviscon lagi).. Urut kaki je tau! bukan tempat lain~~~
Bile kite jalan, kite akan slalu pijak kat bahagian2 kaki tu membuatkan organ tertentu jadi aktif dan ceria selalu~ Oleh itu, marilah jalan kaki banyak2 ye macam Teyn jalan kaki sebanyak 2km setiap hari ulang alik pegi keje=.="

Ni la yg slalu org urut2 refleksologi kat kedai tu.. yg korang bayar rm10 utk 20 minit pastu bile die urut, muke korang cantik kerut2 tahan sakit n geli tu kan~

p/s: pas ni dh rajin jalan kaki, jangan lupe jalan nak balik umah pulak... kang mak tanye nape kuar balik lambat, pegi jawab: ala kite jalan2 buat refleksologi la (padahal berdating kat shopping complex)~ mampuih2 plawok plawok plawok=.="

5 comments:

amir aizat said...

okay lepasni nak sibuk berjalan jugaklah,hehe

teynteyn the doll said...

hehehe blogwalking je lah~ hihi

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

tu dia.. sume ubat di habaq.... mai folo sini sat hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

reflexology!!!suka sgt urutan di kaki ni:)

Mohd Firdaus said...

nanti syg urut kaki kmk k..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers