Monday, June 13, 2011

Sekolah

Waaa ari ni bebudak dan cikgu cikgi semua msuk sekolah balik kan kan.... Huhuhu rindunyerrr time sekolah dulu, time hingus meleleh2 dan dibiarkan je terus meleleh=.="

Yang paling best time form 4 n form 5 sebab Teyn masuk Sekolah Menengah Sains Seri Puteri..
Sekolah tu semua makcik2 je (all girls)... Pastu dok asrama lak tu...
Lawak je bile teringat mase first day msuk tu, ngade2 homesick nangis sorang2 dalam toilet, konon dok lame2 nk melabur~
Tapi skarang ni, hah campak la Teyn kemana saja, dh xkesah bwekkkk~
Pastu yang bestnye, skola p0mpuan smue ni leh wat suke ati... Macam sesuke aty kentut kuat2 sebanyak 37kali kat dalam kelas dan tido mulut ternganga smpai air liur mencurah2 ke ladang gandum pada setiap masa lapang yang ada~
Rindu betol nk sekolah balik.. bestnye~~~
Kawan2 pon smue dah bersepah2 di merata dunia (Untung laaa dpt blaja jauh2, tinggal kite kat sini!) Nak jumpe korang, nak jumpe korang, rindu~~

p/s: kepada adik2 yang tgh bersekolah skang ni, hargailah masa2 yang ada kt skola... tau la skang ni korang benci skola tp nnti dah keje, dah besar, bru korang terhegeh2 rindu skola n kate: bestnyeee sekolah auwwww~ (mcm teyn=.=")

6 comments:

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

Dulu bole lah menggila.. law sekarang.. musti jadik attention huhu

eQuRlz said...

duk sbp mmg best!! hehehe.. rindu zmn skolah.. zmn duk hostel.. byk knangan ngn kwn2 kn..

teynteyn the doll said...

tulah... jom kite kembali ke sekolah! hahaxx

amir aizat said...

hahah nangis dalam toilet

teynteyn the doll said...

nangis lam toilet, mengadu dekat mangkuk;P

| cik azeya | said...

rindu kmpp lah. aha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers