Thursday, June 16, 2011

Pinnn!!! Piiinnnnn!!

Pagi2 pakcik2 makcik2 nak pegi keje mesti seronok dengar bunyi2 hon kan kan… Layanzz je la~~
Korang tau x hon2 ni ade makne, bukan kedudukan taik lalat je ade maksud ye~
1 x HON PENDEK - pemandu tu gedik nak cakap "HAI"
2 x HON PENDEK -pemandu tu nak cakap "TERIMA KASIH" atau "JUMPA LAGI"
3 x HON PENDEK -pemandu tu suruh kenderaan depan tu cepat sikit (biasanya kat traffic light time dah hijau dok berangan buat sardin tak reti-reti nak jalan)
1 x HON PANJANG - pemandu tu bagi warning kat keta lain yang diorang ni memandu xketahuan hala macam org mabuk n hampir buat org accident=.=”
2 x HON PANJANG - pemandu tu hangin sampai kembang kempis idung n cakap "HOI..AKAI XDAK!!!"
4 X atau lebih HON PENDEK - pemandu tu cakap:

















"TIIILAM! TIIILAM!… TILAM LAMA, TUKAR BARU.. TIIILAAAM!… TIIILAAAAM!"
HAHAHA..nak beli tilam?? Due singgit~ Mintak kat apek jual tilam la, Teyn xjual tilam hehehe~

5 comments:

Afiq Ryunosuke said...

wkwkwkkw~~
^.^

Rtp Farra Arisha said...

haha. kelakar!

teynteyn the doll said...

hehehehe

zahid_pocie said...

HAHAHAHAAAAA...
lawak2...
pin!!! pin!! pin!!! pin!!!
tilam... tilam...
tilam lama tukar baru...
hahahahahahaaaa...
best post nie!!! like!!!
^_^

Mohd Firdaus said...

lucu syg tok....bla masa syg buat research tok..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers