Friday, June 24, 2011

Penjara dan tempat kerja

DALAM PENJARA masa dihabiskan dalam bilik berukuran 8'X10' .

TEMPAT KERJA masa dihabiskan dalam partition 6'X8'

-----------------------------------------

DALAM PENJARA dapat makan 3 kali - free

TEMPAT KERJA dapat makan mungkin 1 kali atau 2 kali, itu pun kena bayar sendiri

---------------------------------------------------

DALAM PENJARA dapat time off jika berkelakuan baik .

TEMPAT KERJA dapat kerja lebih kalau berkelakuan baik

-----------------------------------------

DALAM PENJARA pengawal akan kunci dan buka pintu untuk anda ..

TEMPAT KERJA sendiri mau ingat, pintu bukak sendiri dan kunci, khususnya pintu tandas .

-------------------------------------

DALAM PENJARA boleh menonton TV dan play games .

TEMPAT KERJA korang akan dipecat jika asyik tengok TV atau play games .

-------------------------------------

DALAM PENJARA kaum keluarga dan sahabat dibenarkan melawat..

TEMPAT KERJA Tidak dibenarkan menerima pelawat daripada kaum keluarga..

-------------------------------------

DALAM PENJARA semua perbelanjaan ditanggung kerajaan tanpa perlu buat kerja .

TEMPAT KERJA semua perbelanjaan kena bayar sendiri, kena kerja untuk dapat duit, bayar cukai untuk digunakan oleh banduan dalam penjara....

-------------------------------------

Hah jadi macammane?? Ade rase teringin nak masuk penjara ke?? Hihihi.. Pilihan di tangan anda ye ;P

3 comments:

PapaMacho said...

Wahh.. taknaklah Papa masuk penjara.. Lagi best jadi insan merdeka.. =)

zahid_pocie said...

taknak!!! taknak!!!
penjara tak boleh enjoy kat luar...
hahahahaa :)

Afiq Ryunosuke said...

penjara best~~
tp kat tempat keje lg best~~
^.^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers