Saturday, June 11, 2011

biskut dulu dulu

Hari ni hujung minggu, bangun lambat, jadi p0st entry p0n lambat hihihi~

Hari ni bangun2 mandi pastu ter0s pegi pasar... ececeyhhh pegi pasar bajet nak beli-belah ikang untuk masak la nih, xde maknenye~ Haha pegi pasar tu sbb nk hantar kas0t2 Teyn yg banyak beribu2 lem0n ni untuk direpair oleh doktor=.="
Pas dah hantar tu, tetibe ternampak sebuah 0bjek yang menarik... Teyn pon belilah objek tu, nak tau ape die?? Ni haaa~
Hehehe...feveret nih time muda2 dulu... Ape?? Korang xtau ni menatang ape?? Ala ni biskut yg ade aising warne warni kat atas die tuhhh, ape tah org panggil biskut butang kot~ Korang still xtau jugak ni ape??? rugi2=.=" Biskut ni sedap, best lagi terbaekkk wa cakap lu derrr~ Lau nak mam biskut ni, mesti Teyn gigit gule kat atas tu dulu.. Pastu tggu die cair dalam mulut, pergghhhh rase manis2 sejuk2, mantoppp lah. Pastu baru makan biskut die... hihihi dulu time mude2 jahat sikit, makan yg gule die tu pastu yg biskut die letak balik dalam plastik hahaha nasib la~~~

p/s: Korang nak sikit?? Nanti Teyn postkan tp xgerenti la kalau p0smen ngappp dulu=.=" Susah dah skang ni cari bisk0t ni, pastu harge p0n da mahal~~~

6 comments:

Afiq Ryunosuke said...

ala~~
biskut ni skarang nampak kat tokong2 je~~
tu digelar skrang ni biskut tokong~~
wkwkwkwk~~
^.^ tp kalau ade jual kat kedai jgn tk brani bli~~

teynteyn the doll said...

ala teyn beli kat pasar... yg jual nye makcik kiut, org melayu hehehe

z a z a said...

lamenye eden x makan biskut yg ade dlm gambo tuuu. terliur beb!

teynteyn the doll said...

beli2 sementara stok masih ada...hahaha

shazika said...

lama x mkn biskut ni. :(

teynteyn the doll said...

Teyn pon same, tu yg ari tu ternampak terus beli tu..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers