Friday, June 17, 2011

Love Bite!


Ape2?? tengok tajuk tu laju2 je korang tekan ye...ish ish ish~
Sticking out tongue Pictures, Images and Photos
Korang nk tau tak, ade sorang makcik dekat Auckland jadi lumpuh tau lepas kena love bite!
Mase makcik tu tengah sodap2 tengok TV, tiba2 lengan sebelah kiri dia lumpuh..haiyok xtau~
Doktor2 semue fening2 lalat cari punca tiba2 dia ni kena strok. Last2, love bite kat leher tu meleraikan misteri nusantara serangan strok makcik tu~
Doktor kata, ada darah beku kat tempat sedutan tu dibuat, darah xbuleh jalan, tu yang strok tu..
Dasat tu, berani korang buat, lumpuh nanti xtau=.="

5 comments:

Terbelog said...

huhu.. igt ape tadi

teynteyn the doll said...

hihihi xde ape.. saje wat gempak malam2~

apik pehe said...

hehehe..boleh nk lervebait..tapi wat slow2 jer..hehe

Afiq Ryunosuke said...

ler....

iwan_dextrous said...

adesh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers