Saturday, June 11, 2011

Segmen-Nizam Ijam nak SlideShowkan Blog Anda :)


Ni first time Teyn join segmen2 mcm ni hehe~ Tak reti sangat nk wat bende2 ni pon sebenarnye tp try2 je lah~


Harap2 masuk la dalam slideshow tu^^

7 comments:

Nizam Ijam said...

thanks sbb join k :)

jgn lupa vote :)

HonEyBuNNy said...

all the best....;-)

teynteyn the doll said...

TQ^^

Nizam Ijam said...

alamak terslideshowblog ni la

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/segmen-nizam-ijam-nak-slideshowkan-blog.html

teynteyn the doll said...

terrrrr ye (xsengaja la tu konon hahaha)

Nizam Ijam said...

saya update video terbaru dan lagi kemas kualitinya di 1 tube

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/slide-show-pertama-dari-segmen-nizam.html

jgn lupa vote tau :) tinggal beberapa hari jer..sgt2 need ur support :(

kalau boleh buat la blog saya ni ada dalam bloglist korang...leh korang update per yang terbaru

teynteyn the doll said...

camne nk buat blog list tu ye, saye xreti, saye buah cempedak di luar pagar;P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers