Thursday, June 9, 2011

Hai nama saya LIKE

pinjam photobucket a.k.a baldi gambar punye

Korang semue mestila tau facebook tu objek ape kan?? Facebook adalah sejenis objek tumpul(xde kene mengene)… Korang mesti ade facebook kn, ape kate kalau korang tekan LIKE kat tepi tuuu------à

Ni bukan ape, nak mengarut kat korang pasal Facebook punye LIKE ni (ala2 tukang karut dikir barat tu)…. Baru je minggu lepas, ade kes mak bapak obsess ngan fb pegi create page siap2 tuk baby kat dlm perutnye tu (Ha ha ha nasib baik dh kene tutup fb nye tu..byk kene kritik kot, xtahan makan dalam la tu=.=”) Ade pulok sorang pakcik arab mesir nih bagi nama anak die Facebook Jamal Ibrahim (sedap x sedap x? xsesuai en en… agk nye die jmpe bini die lam fb kot, tu yg semangat bkobar2 letak name ank gitu>.<)

Nak dijadikan cerite ade pulok satu pasangan dari Israel nih bagi name baby diorang name LIKE. Ye serius ni, LIKE yg kt dalam Facebook tu wa cakap lu derrr~ Katenye konon nk cari name yang modern n inovatif gitu…=.=” Skang ni baby yg bernama LIKE tu setiap hari dpt 40 org like dia lam fb n beratus2 friend request.. (wahhh kalah kak limah yg glamour tu tau…tergugat2 hehe) Haaa pas ni kite tggu orang name poke pulak ye~

p/s: ape pendapat korang bg name pn facebook ni? Ce komen ce komen... Sekali lagi pesanan penaja, rajin2la kan diri anda tekan button like kt tepi tu-----à

jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri~~ (xsabit=.=”)

2 comments:

miss lady said...

jgn pork udak la.. haha :')

teynteyn the doll said...

hehe tu nayaaa pulak kes silap eja...>.<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Umur belog teyn ni

Daisypath Friendship tickers